• Czy ktoś tu jest zarobiony Autor: ~Darczyńca [80.52.185.*]
    Siedzę z 3 tys akcji już 7 lat i cały czas w plecy
  • Re: Czy ktoś tu jest zarobiony Autor: ~Xxxx [46.134.119.*]
    To po siedmiu latach powinieneś mieć już dokupione z 5000 akcji...i byłbyś na plusie:)
  • Re: Czy ktoś tu jest zarobiony Autor: ~Obserwator [46.134.121.*]
    Jesteś teoretykiem i marzycielem kolego Xxxx.
  • Re: Czy ktoś tu jest zarobiony Autor: ~Xxxx [109.243.67.*]
    Tak...jestem teoretykiem, praktykiem, marzycielem oraz optymistą...twierdzę że jak się chce to się da...poprostu trzeba chcieć...trzeba chcieć posiadać wiedzę....trzeba chcieć coś w życiu zrobić aby zarobić...trzeba chcieć i trzeba wiedzieć jak i gdzie oraz w co inwestować. Poprostuuuu trzeba chcieć.....żyć
  • Re: Czy ktoś tu jest zarobiony Autor: ~Anek [95.160.93.*]
    Według informacji google rok 2025 był dobry i zakładają że ponad 50% procent aktywnych graczy zarobiło. Tylko jest jedno ale, zadałbym pytanie" kto jest dobrym kierowcą? Odpowiedz jest wtedy kiedy już nie będziecie jeździć. Czyli kto może być zarobiony teraz na ten dzień . Następuje np wieczorem krach na giełdzie amerykańskiej i azjatyckich. Rano wstajesz i już nie jesteś zarobiony. Będziesz mógł powiedzieć na pewno że jesteś zarobiony jak przestaniesz grać na giełdzie
  • Re: Czy ktoś tu jest zarobiony Autor: ~Leszcz [37.225.94.*]
    Też jestem w tych co zarobili w 2025,ale ok.5% na plus.Wiecej mam na 3 letnich obligacjach bo 6,4% ...
  • Re: Czy ktoś tu jest zarobiony Autor: ~Xxxx [109.243.67.*]
    Wg mnie zarobiony jest ten kto wstaje o świcie i idzie aby być zarobiony i kładzie się późnym wieczorem....i takich tu nie ma aż tak dużo ....ale są ...znam takich i podziwiam za ich wytrwałość w dążeniu do celu
  • Re: Czy ktoś tu jest zarobiony Autor: ~Obserwator [46.134.121.*]
    Napisz konkretnie, bez fantazjowania i bez bujania w obłokach: skoro jesteś już 15 lat aktywny na giełdzie to czy przekroczyłeś już 1 mln zł? Powinieneś wg swojej metody mieć juź ok. 2 mln zł na koncie. Ile masz spółek w portfelu? Które spółki przyniosły Ci największy zysk a które straty?
    Mam pge....wystawione po 38 zl, zarobiłem na Orange, JSW, troszkę więcej na Tauron, obecnie Pge....nie posiadam w portfelu więcej niż trzech spółek....nie warto...trochę zysku już przejadłem inwestycje w dom...fotowotaika...samochody...wakacje coroczne rodziny
    Ciekawy okres przed nami na GPW gdzie szykują się inwestycje w atom...także jest o czym mysleć....mam swoje przemyślenia. I obserwuje kilka akcji w które w przyszlości może wejdę. Raczej nie w chodzę w NewConnect...mnie zadowala zysk średnio roczny od 20% ....raz jest lepiej raz gorzej ale....osiągam średnio powyżej 25% rocznie więc jest git.
    Mam swój cel i powoli do niego zmierzam, konsekwentnie bez emocji mam też czerwoną linię...ale jest ona nisko...kapitał wpłacony+ inflacja. Także śpię spokojnie.
  • Re: Czy ktoś tu jest zarobiony Autor: ~Gnida [37.248.168.*]
    Ja mam od debiutu na pocieszenie po 23zl 2000zl
[x]
PGE -0,05% 10,72 2026-05-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.