Może o to mu chodziło 16 kwietnia 2026 – Skonsolidowane sprawozdanie z płatności na rzecz administracji publicznej za 2025 r.. Ktoś ładnie pozwalał kółka kręcić .
Kółka to są dla tych „inwestorów’ co paroma akcjami obracają.Kto ma ładnych parędziesiąt kilo nie bawi się w kółka ( prowizja dla BM) Jestem tu od 50 i wielu widziałem jak skomlą ze pociąg im odjechał… Szubi itp
Chodziło mi o to, że orłem nie zsrsoortowwl marzy eafinerujnej za marzec
I czy może gra jest pod to że niska
Bo wiewiórki twierdzą, że jest zbyt wysoka i została ukryta hak za obajtka żeby nie denerwować społeczeństwo
Bo podobno przetwarzania rope kupione taniej przed konfliktem a sprzedawali po cenie z portów ARA po wybuchu wojny i zysk wyszedł Ponad normatywnym
Nie wyraziles się źle tylko bierzesz coś co ryje ci mózg na maxa.Dawno nie widziałem takiej chaotycznej wypowiedzi opartej na wiewiórkach.
Dno manipulacji
Skoro czytałeś artykuł to po co majaczysz coś o wiewiórkach? Pisałem ci zryje co mózg to co bierzesz.
Co do podatku to wiesz chociaż drobinek o nim?
Np.ile można nałożyć na firmę?
Albo kiedy?
Może skąd wiadomo że ktoś podpada pod ten podatek?
Zakładam że znasz odpowiedźi na te pytania skoro wiesz że będzie bo gdzieś to słyszałeś albo czytałeś?
Ty prymitywie masz zryty mozg pewnie propaganda polityczna To jest odpowiedź godna oszołoma na podatek będzie i tyle.Masakra nie masz nawet gościu odrobiny ciekawości aby poczytać w necie na ten temat choćby po to aby nie robić na forum z siebie błazna.
Ale tak to zwykle bywa jak ktoś tępy jest i nie ma argumentów to zaczyna albo kończy zdanie od prymitywa itp.
Ps.Taka radę mam dla wszystkich jeśli już zabierasz zdanie na jakiś temat a nie masz zielonego pojęcia to zapytaj ale albo wujka gogle zawsze można wstydu oszczędzić