• Kiedy wstępne wyniki za 1Q? Autor: ~Tomek [5.184.217.*]
    Zobaczymy jakie wyniki będą mieli za 1Q tego roku i jak idzie 5-10-15......
  • Re: Kiedy wstępne wyniki za 1Q? Autor: ~matti [83.168.77.*]
    Czy to będzie miało jakiekolwiek znaczenie?
    Tej perły nikt nie chce nawet powąchać.
  • Re: Kiedy wstępne wyniki za 1Q? Autor: ~Wawa [46.134.85.*]
    Ale kogo obchodzi kurs ? Tym niech się martwi Misztal aby zdążył zejść z haka przed upadkiem swoim :) pytanie było o wyniki a nie o kurs !kurs to niech będzie nawet po 2 zł im niżej tym lepiej bo pieniądz pracuje gdzie indziej a więc niech siw kusi jeszcze do końca roku :)
  • Re: Kiedy wstępne wyniki za 1Q? Autor: ~Ona [46.134.69.*]
    Problem ma jak widać też matti bo wisii na haku od 10 lat i nie może zejść z ha.....:)
  • Re: Kiedy wstępne wyniki za 1Q? Autor: ~Ona [46.134.69.*]
    No niestety problem ma matti bo wisi na hakuu od 10 lat tutaj pewnie i nie może zejść z haczka .....no tak to jest misztalowi zależy na tanim kupnie więc informacji nie podaje żadnych ani nie płaci za artykuły żeby nie było zainteresowania spółka ....
    Oczywiście, wiszę , bo to w założeniu inwestycja dlugoterminowa. Ale nie są to środki, od których zależy moje życie.
    Swoje już zobiłem w życiu ,i Misztal nie dostanie tych akcjì za czapkę gruszek.
  • Re: Kiedy wstępne wyniki za 1Q? Autor: ~Tomek [46.134.108.*]
    No jak się wis.....tyle lat to teraz nic innego nie pozostaje jak tylko na czekanie na lepsze czasy .....bo inaczej to wtopa tyle lat stracone i teraz sprzedaż z strata to byłoby też głupota .Kto wie może w tym roku kurs ruszy .....czy w następnym.Jak się wojna zakończy z Iranem a wszystko na to wskazuje to duże spółki będą w odwrocie i inwestorzy będą szukać średnich i małych spółek więc może na tym Monnari skorzystać tym bardziej że akcji jest w sprzedaży mega mało więc kurs może się szybko zmienić .
    Nie martwcie się o mnie.
    Mam średnią sporo poniżej 3zł.
    Takie bajki że ma sie poniżej 3 zł to można dziecku małemu opowiadać to by łykneło....ale rzeczywistość jest inna i pewnie grubo powyżej 10 zł średnia i stąd tyle lat kiszenia się na tej spółce.Takie są niestety fakty każdy kto miał po 3 zł już dawno wyszedł i zarabiał na innych spółkach gdzie można było zarabiać bo tutaj kilka lat kiszona była co widać po wykresie i każdy może sprawdzić .Ale wcześniej czy później będzie i tutaj kolejny rajd .....
    Widzę Tomku, że jesteś alfą i omegą tego świata. Potrafisz nawet zakrzywiać rzeczywistość. Zupełnie jak nasz super profesor ozesroze.
    Nie przeżywaj tak tych moich akcji poniżej 3zł.
    Życzę Ci spokojnej nocy. Niech sen ukoi Twoje nerwy.
    Tak matti pocieszaj się dalej i opowiadaj bajki sobie jak ci to ma ulżyć to spoko pocieszaj się możesz nawet napisać że masz średnia 10 groszy i dlatego tutaj tutaj siedzisz 10 lat kisząc się cały czas .....gdzie w tym czasie inne spółki już dały zarobić 10 razt tyle .Niestety rzeczywistości nie zmienisz ani wykresu spółki z ostatnich lat......wykres spółki mówi wszystko .
  • Re: Kiedy wstępne wyniki za 1Q? Autor: ~msu [84.40.221.*]
    Nie każdy, ja też mam średnią 3 zeta
[x]
MONNARI 0,00% 6,00 2026-05-20 09:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.