• 12sesji do wynikow Autor: ~Mlody [46.134.74.*]
    Jw
  • Re: 12sesji do wynikow Autor: ~FONTANNA [31.61.168.*]
    No i mamy ustawianie się pod wyniki. Dziś już mamy potwierdzenie wsparcia na 1.05 i podbitkę do oporu na 1.40.
  • Re: 12sesji do wynikow Autor: ~Mlody [46.134.74.*]
    Dzisiaj delikatna korekta żeby lepiej wykres wygladał?!
  • Re: 12sesji do wynikow Autor: ~FONTANNA [31.61.252.*]
    Dokładnie tak może być lepiej niech do oporu kieruje się stopniowo po schodkach. A dopiero jak wybije opór to ostro na północ.
    Ciekawa jestem czy opór będzie przed wynikami czy po. Jak myślicie?
  • Re: 12sesji do wynikow Autor: ~Qbq [37.47.142.*]
    Młody nie zal Ci że sprzedałeś Wąsko?
    Dziś byś sprzedał i zapakował Compr :)
    To chyba nie do mnie ? Ja nie miałam Wasko.
  • Re: 12sesji do wynikow Autor: ~Qbq [84.247.216.*]
    Napisałem: Młody
    (nie Fontanna)
    Nie wszystkie odpowiedzi są do Ciebie :)
    Nie jesteś chyba moderatorem na tym forum?
    Młody nie odpowiedział :)
  • Re: 12sesji do wynikow Autor: zeglarz [91.150.206.*]
    Fontanna jest moderatorem SPAMU na tym forum ... idzie oszaleć, nawet nie ma jak ominąć tej kopiarki, jak próbujesz to inni ją/jego komentują ...
  • Re: 12sesji do wynikow Autor: ~Mlody [5.184.209.*]
    Odpowiadajac Qbq- Podejmuje decyzje w życiu i na bananowej też i staram sie nie roztrząsać co by było gdyby - spekuła weszła to wyciagli kurs w kosmos... dla mnie wasko nie jest warte 7, 8, 9 zł zobaczymy za rok jakie wyniki pokażą!
    Młody
    A Compr jest warte 2, 3, 4, 5 zł?
    Dlaczego Wąsko nie jest warte tyle ile teraz za niego płacą a Compr jest warte więcej niż za niego płacą?
    Obie firmy otrzymały sporą kasę za waloryzację z ugody z PKP i kolejne zlecenia na tym kontrakcie.
    Wadko wygrywa moc kontraktów w tym roku. Co wygrał Compr?
  • Re: 12sesji do wynikow Autor: ~Mlody [5.184.207.*]
    Ja sobie wyceniam i dla mnie zysk który mogę osiągnąć na compremum jest większy niż zysk który wg mnie mogę osiągnąć na wasko!
    Dzisiaj compremum moim skromnym zdaniem jest niedowartościowane a wasko przewartościowane ((50gr zysku/akcje przy cenie akcji ok 8zł)
  • Re: 12sesji do wynikow Autor: ~Qbq [91.94.72.*]
    Z czego wyceniasz zysk dla Compr jak Compr nic nie robi, nic nie wygrywa i nie ma żadnych pomysłów?
    Patrz espi...
    A pieniądzami które dostał lub dostanie będzie spłacał długi...
    Po 1 piszę o moich zyskach a nie zyskavh compremum!
    Po 2 wklejam Ci link do strony compremum zobacz co składa się na tą sp jo chyba nie masz pojęcia!
    Po 3 wartość firmy jest w moim przekonaniu zaniżona więc liczę na powrót do godziwej wyceny compremum przez rynek!
    To tylko moje prywatne opinie!
    https://compremum.pl/
  • Re: 12sesji do wynikow Autor: ~Warn [5.173.27.*]
    Kontrakt na 180mln na najbliższe lata to nic??? To dobry początek na odbudowę spółki która jest wyceniona jak bankrut
  • Re: 12sesji do wynikow Autor: ~Qbq [31.60.99.*]
    Młody - wchodzę na www i co? Jest tam że mają Słonawy, a to już dawno sprzedane :)
    Dalej nie chce mi się czytać bo strona nie jest zaktualizowana.
    Pieniadze będą, ale jeszcze ich nie ma.
    Trzeba spłacić długi.
    Pieniądze za kontrakty będą dopiero jak kontrakt będzie wykonany.
    Póki co wszyscy oczekują wzrostów bo będą pieniądza, a spółką nic nie robi i się nie rozwija czyli się cofa...
    Jeszcze inna strona medalu - jak wszyscy chcą żeby urósło to???
    Nie urośnie bo wszyscy chcą ... i dlatego stoi, bo co kurs urósł po ugodzie?
    Nic.
    Co innego Wasko - uroslo x4,5
    Ok strona trochę nieaktualna ale ile spółek składa się na compremum? Jakie są segmenty działalności?
    Co do finansów 180mln brutto sp otrzymała na skutek zawarcia ugody z pkp plk - np wasko zaksięgowało część przychodów na 4q 2025 jak zapewne wiesz!
    Ps jak uważasz że zarobisz na wasko to kupuj wasko! Ja się przesiadłem na compremum!
    Po wynikach 30.04 będziemy wiedzieć coś więcej a po wynikach za 1q w maju sytuacja powinna być już całkiem jasna!
    Jeszcze jedno -wykres też dużo lepiej wygląda! Dla tych co opierają się na AT
  • Re: 12sesji do wynikow Autor: ~Qbq [213.76.49.*]
    Fakt teraz przez dwa tygodnie będzie się działo :)
    Ja obstawiam najpierw nerwowe ruchy i w pewnym momencie zjazd w dół ... nawet do 1,05.
    Wasko opuściłeś za szybko. Ja po alu sprzedaje - ale nie masz racji z tym że jest to spółka słabsza niż Compr bo w Wąsko masz sporo kontraktów i dlatego rośnie.
    W Compr masz kasę za ugodę się z tego muszą spłacić sporo długie. Pozostaje nowa robota i ewentualnie nowe pomysły ... ale tych brak przynajmniej w formie espi i kontraktów.
    Więc póki co ty o co się będzie teraz dzięki to czysta spekulacja
    Ja mysle że będziemy się kierować do oporu na 1.40 i po wynikach albo przebijemy opór albo wracamy do wsparcia na 1.05
  • Re: 12sesji do wynikow Autor: ~Zakar [82.145.223.*]
    A Fontanna klasycznie jak wyrocznia... albo wzrośnie albo będzie spadać haha
    Dokładnie na giełdzie nigdy nie masz pewności że coś będzie tak albo tak. Choć ja gram pod wybicie oporu ale jak będzie zobaczymy
    Każdy szacuje ryzyko pod siebie.
[x]
COMPREMUM -0,71% 1,40 2026-04-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.