• Shorty Autor: ~Ju [37.47.85.*]
    Zwiększyły pozycję do 150 tys,,ale to są dane z 5 dni do tylu,mimo tego kurs rośnie czyli tylko obrona wzrostu
  • Re: Shorty Autor: ~SzynSzylowy [31.61.176.*]
    Czyżby ostatnim tchnieniem chcieli coś wyszarpać, bo mająek za rogiem. Ale wolumen rośnie a arkusz sprzedaży jest relatywnie pusty. Pierwszy duży pakiet (10000 chyba) jest na 88 pln. Ricky.
  • Re: Shorty Autor: ~zielony_guzik [80.203.20.*]
    * 80000 na 66pln i to jest praktycznie połowa wszystkich oficjalnych pozycji sprzedaż. Bardziej zastanawiają mnie pozycje ukryte. Icebergi.

Z pozytywów 20% od dołka już odrobione, kolejne 20% zapowiada się jeszcze ciekawiej
  • Re: Shorty Autor: ~SzynSzylowy [31.61.176.*]
    Muszę być bardziej uważny.
    Sądzę, że właśnie przy jednym utknęliśmy. Ale po 24 poszło gładko. Niecodzienny papier.
  • Re: Shorty Autor: ~zielony_guzik [80.203.20.*]
    Spoko, ja od kilku tygodni sprawdzam to zlecenie na 66 dlatego zwróciłem uwagę. Zastanawia mnie jego skumulowana wielkość w jednym punkcie. I albo ktoś z dużym kapitałem randomowo wybrał sobie 66 jako losową dużą liczbę daleką od obecnych poziomów w celu zablokowania akcji przed potencjalnym pożyczyłem ich szortą albo serio liczy na ich realizacje przy wyjściu szhorta i wzrotach albo "diabli wiedzą skąd te szóstki"
  • Re: Shorty Autor: ~WiseAss [91.236.137.*]
    Blokada pod pożyczanie
[x]
RYVU -2,09% 23,40 2026-04-29 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.