• Terminarz Autor: ~Fundamentalny [84.40.216.*]
    W USA piękne wzrosty, ropa dalej spada, rynek ewidentnie chce zobaczyć już deal z Iranem.

22.04 - najbliższa rozprawa z Azotami,
    27.04 - raport roczny,
    25.05 - I kwartał 2026.

Pozostałe newsy (nowe kontrakty w energetyce, atomie, SMR, modernizacje) możemy dostać ad hoc.

Czekanko :)
  • Re: Terminarz Autor: ~Fundamentalny [84.40.216.*]
    Harmonogram
  • Re: Terminarz Autor: ~Fundamentalny [84.40.216.*]
    Przypomnienie
  • Re: Terminarz Autor: ~Jakub [83.22.124.*]
    Dziękuję oby wyniki były dobre ciekawe czy dadzą przed sesją 27 wyniki czy po sesji
  • Re: Terminarz Autor: ~Miron [37.30.6.*]
    Przeważnie raport puszczali przed sesją, więc myślę że tak będzie i teraz.
    Ok a coś jakieś szacunki ktoś coś wie?
  • Re: Terminarz Autor: ~kkk1111 [91.150.206.*]
    ci wiedza co skupuja
    Ok będzie się dłużył cały tydzień przed wynikami
  • Re: Terminarz Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Nie będzie Ci sie dłużył Jakub jak sobie wyobrazisz to co realnie czyli przebicie dychy stanie sie faktem na polimku a następnie to juz koniec dryfowania na mieliźnie tylko otwarte morze północne z zasięgiem o wiele wyższym żeby doszacowac naszą perełke na gpw
  • Re: Terminarz Autor: ~Jakub [31.0.93.*]
    Oby oby tak było dokupiłem no i czekam mam nadzieję że będzie dobrze
  • Re: Terminarz Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Tak będzie pxm to walor skazany na sukces tylko trzeba nie byc w gorącej wodzie kąpanym i zachować tak jak ja to piszę chłodny łeb i nie dac sie ponieść chwilowym emocjom spowodowanym nagłymi wachnieciami kursu a w niedługim czasie inwestorzy po docenieniu waloru sami zdecydują gdzie a wiadomo gdzie kurs się znajdzie (napewno nie na tym śmiesznym niskim poziomie)więc cierpliwości a tej nigdy nie za duzo a cierpliwość zostanie juz niebawem wynagrodzona czego również i innym akcjonariuszom Pxm bym życzył
  • Re: Terminarz Autor: ~Jakub [83.22.147.*]
    Ja mam średnia poniżej 7 zapas jest na spadki ale zawsze boli jak widzi się duży zysk tak jak ostatnio było prawie 10 zł i cofnięcie i wtedy się zastanawiałem czy nie sprzedać na szczęście tego nie zrobiłem tylko czekam dalej i wybiło w piątek się ładnie zamknęło
[x]
POLIMEXMS -2,04% 7,94 2026-05-15 09:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.