Patrzcie Państwo normalnie Krzysztof Ibisz albo Zygmunt Hajzer nam się trafił - tak zawodowo prowadzi tę grę w zgadywankę :)
Niestety co byś nie powiedział panie Olo czeka na Ciebie zonk :D
Gdzie są pieniądze 2.3mln zł czy przekazaliście je a.b.o.jak tak to za co bo żadna obligacja nie została zakupiona Hanoweru czy dostaliście już pieniądze z obniżenia wartosci nominalnej akcji jak tak to na co pójdądzie ta kasa nie wszyscy będą na walnym może jakaś informacje dostaniemy od prezesa.
Zła odpowiedź
Wyczerpałeś limit
Nastepna możliwość oddania głosu otrzymasz dopiero
16 kwietnia 2026roku
Specjalnie
dla ciebie organizator konkursu rozszerzył liczbe karnetów do wyboru
Do trzech klarnetow
Niezapomnij że następna szanse glosowania masz dopiero 16 kwietnia 2026r
Czyli jednak olo to nie mężczyzna bo głos ludu do niego nie dociera xD
Hahahaha - żyj sobie w swoim świecie iluzji i patrz jak z dnia na dzień twoja strata się powiększa :)
Czytajac posta odnosze wrazenie że boisz się że to Ty wlaśnie jestes tym co w konkursie i atakujesz obrazasz innych bezpodstawnie
Zachowujesz sie mały przestraszony dzieciak który zostanie nazwany przysłowiową beksą
Czytając twoje wpisy zastanowił bym się nad swoim ego
Bo niewątpliwie je posiadasz
Ale bardzo skromne i maluczkie wręcz mikroskopijne
Bardziej mi pasuje ktoś porzucony i samontny i przestraszony który potrafi tylko atakowac i obrażać
Ooo kolejny naiwny zawieszony :)
Proszę uderz w stół a się odezwą
Od miesięcy przestrzegam przed spółka i widząc kurs mam rację
Co chwilę podbitka na coraz niższych poziomach - wieszanie i zjazd
Zaraz walnę na którym stawi się centurion, Hannover oleje je i ze skarbca btc zostanie marzenie
A kurs na obecnym poziomie będzie tylko marzeniem szalonych
Dziękuję amen
Miejsce pierwsze otrymał w pełni zasług tej funkcji który wyprzedził wszystkich uczestników tegoż forum jedyny i niedościgniony na ów tej planecie i śmiem twierdzic że we wszechświecie jedyny i niezwycieżony dumnie noszacy funkcje klarneta wszechświatu
Coś w tym jest pisałem że takie firmy t szulernia i walkarze dali ifo o 500mln żeby sukacz mógł wywalić 1mln akcji po wyższej cenie a obligacji i tak nikt nie kupił szulernia teraz na walnym będzie się klucic o kasę i w maj następne walne przy szulernia może zarobić spekulant uczciwy tylko straci.