To zależy ile chcesz? Zakładam, że jak byś wystawił zlecenie kupna po 2,7 -2,9 to by się znaleźli chętni do sprzedaży i pewnie byś uzbierał. Odwrotnie to raczej ciężko. Chociaż na arkuszu do 3,00 jest około 15k. Bież, są Twoje.
Mi się udało kupić 3k poniżej 2 zł :) później też trochę wyżej ale wszystko niżej niż dzisiejszy kurs. Nie mam jakiegoś mega pakietu ale myślę że tu jednak procentowo może być do końca roku ładna jazda. Niska kapitalizacja, poprzednie gry coś tam generują, nowe z mega potencjałem, ff trochę wysoki ale to się może zmienić :)
Czekamy na car rental, pełna wersja aztec a później permafrost i wild west
Ja jeszcze dokupię, na razie mam to co dzisiaj, docelowo poczekam na kolejne 10k max 15k
Jezeli chodzi o IP. Liczą się tylko PermaF i WW pozostałe od Monkey na chwilę obecną to zagrożenia patrząc na pozycje WL. Raczej bym nie pompował pod dwa samochodowe IP.
Freemind dywidenda 10 procent w kasie 3,5 miliona we wczorajszym raporcie pisali że mają środki zabezpieczone na kilka lat działalności kapitalizacja 5 milionów 20 tytułów gier wydanych 15 w toku produkcji, niedowartościowana spółka na maxa
Co to za wymysły, FreeMind ma 900tys w kasie, a teraz jeszcze ogłosili 500tys dywidendy, jak im nie wyjdzie kilka gier to skończą z emisją na przeżycie.
Muszą dać kasę PLW bez względu na to jak to wpłynie na kondycję finansową inaczej idą do sprzedaży więc widać, że PLW kosztem stabilności finansowej firmy chce te pieniądze a Free zależy na współpracy ale ten podział zysku to nie będzie dla nich nic dobrego bo finansowo wygląda to biednie.