• Podwójny szczyt Autor: ~Aabbcc [93.159.60.*]
    Nie będzie 10zł to jedziemy na południe na 6zł. Technika jest bezwględna
  • Re: Podwójny szczyt Autor: ~Aabbcc [188.146.134.*]
    A teraz jeszcze spadającą gwiazda na dużych obrotach. Czego jeszcze nie rozumiecie?
  • Re: Podwójny szczyt Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Podwójny szczyt to ty masz głupoty a spadająca gwiazda ci grzechotkę uszkodziła troluchu spadziowy
  • Re: Podwójny szczyt Autor: ~Socho [83.6.71.*]
    Ale panika na spadki sie zrobila na tym forum .. xd
    Daj spokój poubierali naiwniakow na szybki chajs na Pxm i teraz cieszą japy troluchy zaraz i im sie futerka przypalą niekumaci wyskakują ze stratą jak dla mnie to wystarczy poczekać a nie panikować ale dla nagonow to woda na mlyn jutro co mądrzejsi szybko ochłoną ale z drugiej strony taki kubeł zimnej wody to by sie niejednemu milionerowi jednej sesji przydał na glowe wylać wcale mi ich nie zal dorobkiewicze ze strzała a tu zonk
  • Re: Podwójny szczyt Autor: ~Socho [83.6.71.*]
    No dokladnie tak , a Ciebie Szerszen chyba kojarze z forum Mirbuda ?
    Dobrze kojarzysz Socho mam tez i mirbud trakcje bogdankę rainbow erbud polsat ccc i dywersyfikuje ryzyko ale najwięcej pxm bo lubię ten walor
  • Re: Podwójny szczyt Autor: ~Aabbcc [188.146.134.*]
    Kto dziś nie sprzedał będzie płakać. Idzie korekta. Oby ją siódemka zatrzymała to będzie super
  • Re: Podwójny szczyt Autor: ~JohnCieplik [89.73.67.*]
    Lubie takie spuszczone z łańcucha kundle jak aabbsresre i asrorty. Ujadać dalej kundle :)
  • Re: Podwójny szczyt Autor: ~Aabbcc [95.160.168.*]
    Zmiana trendu na spadkowy. Ponawiam pytanie, czy 7 da radę zatrzymać korektę. Analiza pokazuje, że może być kurs nawet taki jak w grudniu 2025
  • Re: Podwójny szczyt Autor: imolared [188.137.70.*]
    Ale w głupoty piszecie , typowy spadek przed publikacją, za dwa tygodnie dwu cyfrowo
  • Re: Podwójny szczyt Autor: ~Prawda [37.31.24.*]
    Już nie wieżę w rządną 2 cyfrówkę
    O co ci znów chodzi Prawda zasnąć nie możesz
    Ps. I jeszcze do tego koszmar nocny analityk technik od siedmiu boleści z wizjami 7 żeby sie lepiej spało przed jutrzejszą sesja pan kolega agwercika o dźwięcznej nazwie troll aabbcc.xd
    Potem będzie płacz i będzie za późno na zrozumienie tej gry. Abym mógł zarobić muszą tacy jak Wy stracić.
  • Re: Podwójny szczyt Autor: ~Remek [217.119.74.*]
    Chłopie od abecadła za dużo gier komputerowych w stylu doomsday.
    Jedyną grę jaką się interesuję to jak duuzi inwestorzy robią w balona mniejszych naiwniaków. Przyglądam się i idę śladem dużego oraz uprzedzam mniej doświadczonych. Jednak jak ktoś chce być robiony w balona to jego wybór. Teraz jest korekta a kto gra przeciwko trendowi ten sam się prosi o kłopoty
  • Re: Podwójny szczyt Autor: ~Jw [46.205.198.*]
    Na YT mBank twierdzą że jest dalej trend wzrostowy mimo podwójnego szczytu zobacz sobie wczorajsza analizę WIG
    Od kiedy bankterzy mówią prawdę. Przecież oni też są graczami. Jeżeli zależy im na sprzedaży w dobrej cenie aby nie było paniki to opowiadają Wam bajki, że mino formacji, która jest standardem zmiany trendu nic się nie stało
    Gdzie Wasze rekomendacje? Trzymajcie dalej to oddacie za 7zl abo niżej bo tam teraz będzie kurs. Podwójny szczyt zawsze zmienia trend! A tu była jeszcze spadająca gwiazda na dużych obrotach
    Mamy już 8 z przodu, czekamy na 7 i ściskamy kciuki aby nie spadło do 6zł
  • Re: Podwójny szczyt Autor: ~Aabbcc [93.159.60.*]
    Tak jak przewidziałem naganiacze bansterów wmawiali Wam szybki zysk 10 a może nawet więcej za akcję. Swoje zrobili, kupiliście od bankterów akcje po wygórowanych cenach i straciliście a ini znów z Wami wygrali. Podwójny szczyt zawsze zapowiada zmianę trendu. Tu bankterzy zaczną od Was kupować akcje gdy 7 będzie z przodu. Do tej ceny będzie spadać
    Uprzedzałem, że będzie płacz jak posłuchacie tych banksterów. Kupiliście po 9 zł Teraz sprzedacie im po 6-7zł. Niestety kto nie słucha ten płaci
    Jeszcze pytanie tak do ciebie skąd kolego twoja pewność ze np ja któremu na chleb nie brakuje bo sam siedze w budowlance i traktuje akcje polimka jako dłuższą inwestycje zaraz sie przestraszę spadku np o 20procent i sprzedam im jakąś zakładam jakąś część moich akcji Pxm bo co bo sie przestraszę firmy która ma pracy na parę lat kontrakty na miliardy złotych chce inwestowac w Polsce i zagranicą bedzie stawiać na atom czyli smry i elektrownie atomową bedzie brać udział w cpk musiałbym byc imbecylem i do tego skończonym lub małolatem z kieszonkowym od starych lub jeleniem żeby tak podchodzić do inwestowania na polskim bananie ja mam czas podniesie mi to cisnienie owszem to se wezmę leki i po sprawie a jak dla mnie pieniądze to im wolniej i trudnej zarobisz tym je będziesz dluzej szanował pxm jest i tak skazany na sukces i tego mi żaden bankster z głowy nie wybije swoimi krótkimi cyklami zmian ceny waloru zeby mnie i innych wyleszczyć
    Ty może tak, ale nie jesteś tu sam. Są ludzie którzy posłuchali Ciebie i dokupili po 9zł a nie są w takiej dobrej sytuacji finansowej to teraz muszą sprzedać ze stratą. Jak nie masz pojęcia o grze w giełdę to nie krytykuj ludzi którzy znają zasady. Chyba, że wprowadzałeś ludzi w błąd specjalnie
    No nie specjalnie to ja czegos takiego bym nie robił bo nie jestem psem ogrodnika ze sam nie zjem i drugiemu nie dam wystarczy tylko przeczekać wg mnie .A z zasady to to uwalanie to juz nie raz miało miejsce na polimku a moja zasada to nie dac sie właśnie teraz wyleszczyc z dobrego papieru po juz zanizonej cenie a byc może ze jeszcze tak zwana elita bedzie próbowała tak jak ostatnio uwalic walor jeszcze nizej więc tym bardziej bym przestrzegał przed sprzedażą kierując sie emocjami i w konsekwencji stratą nie bedzie chętnych do oddania to nie bedzie spadkow poprzezucaja parę dni z wora do wora i pozamiatane w końcu nie mając czym walczyć z przestraszoną wczesniej ulicą
  • Re: Podwójny szczyt Autor: ~VivaLV [194.15.120.*]
    Nie pamietają maj-czerwiec 2025 roku. Wtedy też ujadali.
    Gdybyś nie mądrował się że podwójny szczyt nic nie znaczy a spadająca gwiazda na dużych obrotach to bajki to ludzie za moją namową sprzedaliby za 9 zł odkupili za moment za 7 z przodu i byliby zarobieni i szczęśliwi. A Ty ich wprowadziłeś w błąd swoją ignorancją a teraz zalecasz trzymać. Tylko nie wszyscy mają taki konfirt jak Ty. Niektórzy muszą sprzedać z różnych powodów i dzięki Tobie stracą na koszt banksterów. Jeżeli nie robiłeś tego specjalnie to i tak ich stratę masz na swoim sumieniu. Ja ich uprzedzałem, że będzie zjazd minimum 7 z przodu ale jak spekulanci poczują krew to i 6 zahacza bo tu analiza pokazuje dołek
  • Re: Podwójny szczyt Autor: ~Oti [37.31.134.*]
    Ktoś tu gwiazdy widzi, nieźle,ale musiał oberwać w łeb)))
[x]
POLIMEXMS -3,02% 7,86 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.