Daj spokój poubierali naiwniakow na szybki chajs na Pxm i teraz cieszą japy troluchy zaraz i im sie futerka przypalą niekumaci wyskakują ze stratą jak dla mnie to wystarczy poczekać a nie panikować ale dla nagonow to woda na mlyn jutro co mądrzejsi szybko ochłoną ale z drugiej strony taki kubeł zimnej wody to by sie niejednemu milionerowi jednej sesji przydał na glowe wylać wcale mi ich nie zal dorobkiewicze ze strzała a tu zonk
Ps. I jeszcze do tego koszmar nocny analityk technik od siedmiu boleści z wizjami 7 żeby sie lepiej spało przed jutrzejszą sesja pan kolega agwercika o dźwięcznej nazwie troll aabbcc.xd
Jedyną grę jaką się interesuję to jak duuzi inwestorzy robią w balona mniejszych naiwniaków. Przyglądam się i idę śladem dużego oraz uprzedzam mniej doświadczonych. Jednak jak ktoś chce być robiony w balona to jego wybór. Teraz jest korekta a kto gra przeciwko trendowi ten sam się prosi o kłopoty
Od kiedy bankterzy mówią prawdę. Przecież oni też są graczami. Jeżeli zależy im na sprzedaży w dobrej cenie aby nie było paniki to opowiadają Wam bajki, że mino formacji, która jest standardem zmiany trendu nic się nie stało
Gdzie Wasze rekomendacje? Trzymajcie dalej to oddacie za 7zl abo niżej bo tam teraz będzie kurs. Podwójny szczyt zawsze zmienia trend! A tu była jeszcze spadająca gwiazda na dużych obrotach
Tak jak przewidziałem naganiacze bansterów wmawiali Wam szybki zysk 10 a może nawet więcej za akcję. Swoje zrobili, kupiliście od bankterów akcje po wygórowanych cenach i straciliście a ini znów z Wami wygrali. Podwójny szczyt zawsze zapowiada zmianę trendu. Tu bankterzy zaczną od Was kupować akcje gdy 7 będzie z przodu. Do tej ceny będzie spadać
Jeszcze pytanie tak do ciebie skąd kolego twoja pewność ze np ja któremu na chleb nie brakuje bo sam siedze w budowlance i traktuje akcje polimka jako dłuższą inwestycje zaraz sie przestraszę spadku np o 20procent i sprzedam im jakąś zakładam jakąś część moich akcji Pxm bo co bo sie przestraszę firmy która ma pracy na parę lat kontrakty na miliardy złotych chce inwestowac w Polsce i zagranicą bedzie stawiać na atom czyli smry i elektrownie atomową bedzie brać udział w cpk musiałbym byc imbecylem i do tego skończonym lub małolatem z kieszonkowym od starych lub jeleniem żeby tak podchodzić do inwestowania na polskim bananie ja mam czas podniesie mi to cisnienie owszem to se wezmę leki i po sprawie a jak dla mnie pieniądze to im wolniej i trudnej zarobisz tym je będziesz dluzej szanował pxm jest i tak skazany na sukces i tego mi żaden bankster z głowy nie wybije swoimi krótkimi cyklami zmian ceny waloru zeby mnie i innych wyleszczyć
Ty może tak, ale nie jesteś tu sam. Są ludzie którzy posłuchali Ciebie i dokupili po 9zł a nie są w takiej dobrej sytuacji finansowej to teraz muszą sprzedać ze stratą. Jak nie masz pojęcia o grze w giełdę to nie krytykuj ludzi którzy znają zasady. Chyba, że wprowadzałeś ludzi w błąd specjalnie
No nie specjalnie to ja czegos takiego bym nie robił bo nie jestem psem ogrodnika ze sam nie zjem i drugiemu nie dam wystarczy tylko przeczekać wg mnie .A z zasady to to uwalanie to juz nie raz miało miejsce na polimku a moja zasada to nie dac sie właśnie teraz wyleszczyc z dobrego papieru po juz zanizonej cenie a byc może ze jeszcze tak zwana elita bedzie próbowała tak jak ostatnio uwalic walor jeszcze nizej więc tym bardziej bym przestrzegał przed sprzedażą kierując sie emocjami i w konsekwencji stratą nie bedzie chętnych do oddania to nie bedzie spadkow poprzezucaja parę dni z wora do wora i pozamiatane w końcu nie mając czym walczyć z przestraszoną wczesniej ulicą
Gdybyś nie mądrował się że podwójny szczyt nic nie znaczy a spadająca gwiazda na dużych obrotach to bajki to ludzie za moją namową sprzedaliby za 9 zł odkupili za moment za 7 z przodu i byliby zarobieni i szczęśliwi. A Ty ich wprowadziłeś w błąd swoją ignorancją a teraz zalecasz trzymać. Tylko nie wszyscy mają taki konfirt jak Ty. Niektórzy muszą sprzedać z różnych powodów i dzięki Tobie stracą na koszt banksterów. Jeżeli nie robiłeś tego specjalnie to i tak ich stratę masz na swoim sumieniu. Ja ich uprzedzałem, że będzie zjazd minimum 7 z przodu ale jak spekulanci poczują krew to i 6 zahacza bo tu analiza pokazuje dołek