• Kupujecie w górę ? Autor: ~Marek [37.47.114.*]
    Co za zmiana kupujecie w górę po 40k ??
  • Re: Kupujecie w górę ? Autor: ~FONTANNA [31.61.185.*]
    Akumulacja o której tyle razy pisałam. Wsparcie na 1.05 zadziałało to czas na podejście do oporu na 1.40.
    Ładnie parę akcji zebrali :) dla mnie się podoba. Jeszcze kilka takich ładnych dni i będziemy przy oporze 1.40.
  • Re: Kupujecie w górę ? Autor: ~Tom [72.52.87.*]
    Powariowaliście kupujecie na +12% przecież ostatnia istotną wiadomość o zatwierdzeniu ugody przez sąd była prawie 3 miesiące temu !! A i wtedy nie dawaliści temu wiary pisząc jakieś bzdury że nie będzie z tego żadnego zysku. Coś się wam zmieniło że skupiliście już ponad 355k akcji ?
    Tak wiem to dystrybucja haha
    Nie dystrybucja tylko akumulacja. Zmienilo się bo wysłuchali FONTANNY że wsparcie 1.05 zadziałało i idziemy w kierunku oporu na 1.40.
    Fontanna przecież w kółko piszesz o dystrybucji od miesięcy i o spadkach nie przyjmujesz wcale do wiadomości że cokolwiek może znaczyć to że spółka dostaje 184 mln zł w rozliczeniu z PKP PLK oraz Aneks na dokończenie kontraktu na 180 mln zł to dla Ciebie nic nie znaczy. Piszesz o trendach spadkowych i dystrybucji !!
    W kółko pisze ze była dystrybucja do wsparcia na 1. 05 które zareagowało jak wspominałam i teram mamy akumulacja do oporu na 1.40.
    Trzeba było kupować w okolicach wsparcia jak pisałam a nie jeczysz ze stoisz na peronie.
  • Re: Kupujecie w górę ? Autor: ~Marek [37.47.117.*]
    Dnia 2026-04-14 o godz. 16:02 ~FONTANNA napisał(a):
    > Trzeba było kupować w okolicach wsparcia jak pisałam a nie jeczysz ze stoisz na peronie.

Racja pisałaś haha:

Re: Zastanawia brak zakupów lepiej poinformowanych?

~FONTANNA odpowiada ~Zakar
    2025-12-19 13:07
    IP 91.94.116.*
    No właśnie co dały zakupy ???? Nic bo mamy DYSTRYBUCJĘ. Czyli sprzedaż akcji w konsolidacji. Gdyby miała być zmiana trendu cena musiałaby rosnąć.

~Zakar odpowiada ~FONTANNA
    2025-12-19 13:52
    IP 82.145.223.*
    Zakupy dały ludziom akcje, uważasz że po opublikowaniu ugód z PKP PLK, NN nadal będzie tak chętnie sprzedawać wszystko po 90 gr ?

~FONTANNA odpowiada ~Zakar
    2025-12-19 16:14
    IP 91.94.116.*
    Jak opublikują, kiedy opublikują niech najpierw coś będzie wiadomo to wtedy wszystko zdążą zarobić a na razie są tylko spekulacje i to na razie wczesne bo insajdery nie robią nic z kursem poza upychaniu pakietów.

~FONTANNA odpowiada ~FONTANNA
    2025-12-19 16:23
    IP 91.94.116.*
    Bo tak teraz patrzę jakbyśmy zastosowali analogię w grudniu 2024 też podobne obroty tygodniowe były po czym przez cały rok 2025 kurs spadł obok 40/pare %. Zapraszam za rok będzie cena 0.40/ parę groszy.
    Fontanna czyli w grudniu będzie kurs 40gr no no rzeczywiście masz talent.
    Mamy kwiecień a Ty już o grudniu myślisz? Nie jestem wróżka ale odcYtujs sygnały. I tu mamy sygnał kupna.
    Nie muszę mieć Talentu ważne że zarabiam na swoich sygnałach.
    Po prostu masz świetne prognozy tuż przed wzrostami pisałaś o tym że jest dystrybucja i kurs zmierza do 40 gr gratulacje!!
    Nie przypominam sobie.
    Halo kolega to był 2025 rok mamy już q2 2026. Jak Ty będziesz reagował z takim opóźnieniem to ja zdrowia życzę. Płaczcie peronianiarze płaczcie. Sytuację masz teraz odmienna.
  • Re: Kupujecie w górę ? Autor: ~Marek [37.47.117.*]
    Dnia 2026-04-14 o godz. 16:39 ~FONTANNA napisał(a):
    > Halo kolega to był 2025 rok mamy już q2 2026. Jak Ty będziesz reagował z takim opóźnieniem to ja zdrowia życzę. Płaczcie peronianiarze płaczcie. Sytuację masz teraz odmienna.

Przecież To Ty dałaś prognozę do końca 2026r. zobaczymy czy zadziała.
    Do końca 2026 ? Kiedy ?
  • Re: Kupujecie w górę ? Autor: ~Zakar [82.145.212.*]
    PKC 97k na sprzedaży a TKO ?? 1,22 no no
    Straszak, opór na 1.40 już niedaleko.
  • Re: Kupujecie w górę ? Autor: ~Zakar [82.145.223.*]
    Kurs 1,40 mówisz już niedaleko a ta druga Twoja prognoza 40 gr też będzie blisko ? Sprawdzą się obie równocześnie ?? Haha
  • Re: Kupujecie w górę ? Autor: ~FONTANNA [31.61.252.*]
    Podziękuję za prognozę obrony wsparcia na 1.05 a skupiasz się na czymś z orzed kilku miesięcy co prawdopodobnie już jest nie aktualne.
    Jak to nieaktualne przecież wężykiem Twoje prognozy się sprawdzają w tym ta o upychaniu pakietów:

~FONTANNA odpowiada ~Zakar2025-12-19 13:07IP 91.94.116.* No właśnie co dały zakupy ???? Nic bo mamy DYSTRYBUCJĘ. Czyli sprzedaż akcji w konsolidacji. Gdyby miała być zmiana trendu cena musiałaby rosnąć.
    Re: Zastanawia brak zakupów lepiej poinformowanych?~Zakar odpowiada ~FONTANNA 2025-12-19 13:52IP 82.145.223.* Zakupy dały ludziom akcje, uważasz że po opublikowaniu ugód z PKP PLK, NN nadal będzie tak chętnie sprzedawać wszystko po 90 gr ?
    Re: Zastanawia brak zakupów lepiej poinformowanych?~FONTANNA odpowiada ~Zakar 2025-12-19 16:14IP 91.94.116.* Jak opublikują, kiedy opublikują niech najpierw coś będzie wiadomo to wtedy wszystko zdążą zarobić a na razie są tylko spekulacje i to na razie wczesne bo insajdery nie robią nic z kursem poza upychaniu pakietów.
    A może weź przypomnij moje prognozy zejścia do wsparcia na 1.05 I odbicia do oporu na 1.40 ??? Łatwiej je znaleźć bo są z tego roku a nie zeszłego ....
    Spokojnie i tak mnie nie zakrzyczycie postami z zeszłego roku. Mamy obronę wsparcia 1.05 I atak na opór 1.40 jak uda się przebić i zmienić 1.40 na wsparcie możemy się kierować do okolic 2 zł. Będę was informowała :)
    Fontanna nie o to chodzi czy masz jakieś prognozy masz, ich tyle różnych że któraś zawsze się sprawdzi, natomiast całkowicie ignorujesz analizę fundamentalną, a to dzięki niej tworzą się ruchy na kursie. Jak Ci pisałem w grudniu byś się zastanowiła co będzie się działo jak podpiszą ugodę to Ty sprzedałaś wszystkie swoje akcje po 90 gr i twierdziłaś że będą spadki do 40gr.
    A teraz udajesz tu wszystko wiedzącą wyrocznię.
    Ty właśnie udajesz wyrocznie. Ja reaguje na sygnały techniczne, i na tym zarabiam 6 na 10 sygnałów dzia więc to mi wystarczy.
    Czy ja ci kiedyś pisałem po ile masz kupić lub sprzedać ? Przewidywałem jakieś kursy 1,40 lub 0,40 ?? Pisałem Ci tylko przy 90 gr jak sprzedawałaś akcje byś się zastanowiła bo jak ogłoszą ugodę z PKP PLK to możesz żałować.
    Wolę poczekać aż sygnał ie wyklaruje i wtedy wejść w pozycje. A dwa moje przewidywania się sprawdziły opór na 1.40 odbilonsie dwa razy i wsparcie na 1.05 też zadziałało PERIOD.
  • Re: Kupujecie w górę ? Autor: ~Marek [37.47.83.*]
    Dnia 2026-04-15 o godz. 12:42 ~FONTANNA napisał(a):
    > Wolę poczekać aż sygnał ie wyklaruje i wtedy wejść w pozycje. A dwa moje przewidywania się sprawdziły opór na 1.40 odbilonsie dwa razy i wsparcie na 1.05 też zadziałało PERIOD.

Fontanna jak zwykle obstawia pełen zakres możliwości.
    Spadnie poniżej wsparcia na 1,05 to będą spadki.
    Wzrośnie powyżej oporu na 1,40 to będą wzrosty.
    Teraz jak to Fontanna pisze mamy pomiędzy 1,05 a 1,40 czyli cytuję: "Dystrybucję w konsolidacji"
    Taka prognoza zawsze się sprawdzi tu nie można się pomylić haha

I w ten sposób Fontanna nigdy nie musi się zastanawiać nad tym ile jest warta spółka która ma kapitalizację na GPW ok 50 mln zł.
    Wartość Księgową 123 mln zł
    Dostanie z ugody z PKP PLK 184 mln zł
    Dodatkowo dokończy kontrakt za 180 mln zł.
    Ona nie musi się zastanawiać kiedy kupić bo wyrysowała sobie historyczne kreski sprzed miesięcy czy tam lat i to musi się sprawdzić bo przecież albo spadnie albo wzrośnie haha
    Ważne że muszę się martwić podetkiem od zysków kapitałowych. Coś o czym Ty chłopczyku nie masz pojęcia:)
    Chłopczyku ?
    To są Twoje argumenty ?
    Argumenty to AT. Wsparcia opory o wolumeny użyłam ich wiele razy i każdy o nich wie kto czytał moje wypowiedzi.
    Oczywiście żadne dane fundamentalne nie są potrzebne a analiza finansowa jest wręcz wykluczona, nie przyda się też znajomość branży ani programów dofinansowania z UE.
    Tylko analiza techniczna, a potem sprzedajesz akcje że stratą w grudniu po 90 groszy i wciskasz wsztkim kit o tym że będzie spadek do 40. Nie sprawdza się podpisano ugodę z PKP PLK to och jak mi przykro ... ale przecież mówiłam że AT pokazuje coś innego... świetna strategia.
    Jakbyś była na GPW od początku jej istnienia to byś wiedziała "jak bardzo" na tak mało płynnych spółkach sprawdza się AT wystarczy ktokolwiek z 50k zł i już wykres wszystko pokaże co on zechce.
    Nie jest potrzebna. Bo gram na wielu rynkac, samochodowych, budowanych, bankowych, gamingowych, kolejowych metalach szlachetnych itd. Trudno by było znać się i kontrolować tyle branż. To co było w grudniu to zupełnie inna historia a sprzedałam żeby zrobić optymalizację podatkowa. A teraz w 2026 roku mamy obronę wsparcia na 1.05 co wykorzystałam i idziemy w kierunku oporu 1.40 a ja już notoje okolice 20% zysku. A powim Ci ciekawostkę czasami gram na spółkach o których nawet nie wiem czym się, zajmują i zarabiam na sygnałach technicznych.
    AT albo śmierć żadna inna metoda inwestowania ani nikt inny nie ma racji tylko Ty.
    Więc przyznam Ci rację będzie tak jak według Twoich prognoz czyli ... spadnie albo wzrośnie a wyniki finansowe i sytuacja spółki na rynku budowlanym nie ma żadnego znaczenia. Sama inwestuj jak chcesz tylko nie wciskaj ludziom swojego kitu bo tu nie ma frajerów.
[x]
COMPREMUM 3,20% 1,13 2026-05-15 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.