Tyle w temacie i kolejna korekta w całej czwórce ... teraz Podfala w C ostatnia spadkowa na 5 .50 zł i dopiero 5 fala w całej Trójce !!w Pierwszej Fali Wyższego rządu !! Czas na ewakuacje na papierze ! dziękuję za uwaga .
Jestem podobnego zdania z tym ze to kwestia kilku dni. Czekamy na trzecie wybicie. Dla przykladu xtb tez mielilo jakis czas bariere 100, szukajac wybicia z poziomow 91-96. Gdzie sa dzis, kazdy wie
Cierpliwy nie porównaj xtb do polimka akurat mam ten papier a historia zupełnie inna maj 2025 Cena ok 90 pozniej zwala do ok 62 na koniec 2025 i teraz dopiero podbitka przed majem na ponad stówę a mielenie ulicy tam bylo okrutne bez skrupułów
Tez mialem xtb przez jakis czas, znam historie. Zauwaz ze plmx zjechal dwadziescia kilka %, wiec zbierznosc moim zdaniem jest. Mniejsza oto, 10 przebije, wg mnie najpierw jeszcze papier odda. Pozdrawiam
W watku ponizej pisalem ze papier odda. Skladaja sie na to czynniki rozne, techniczne tez. Nie rozumiem zdziwienia czesci z Was. Jestesmy w takiej sytuacji wyceny i wspomnianych czynnikow ze w kazdym momencie moze byc i 8.80 i 10+. Taka sytuacje nalezy zakladac jako prawdopobna do wynikow. Jesli te bede zgodne lub powyzsj konsensusu za q4, wowczas wszyscy z bananem na twarzy bedziemy patrzyc na notowania. Cierpliwosci, pozdrawia Cierpliwy:)