• Skup << kocham skupy Autor: ~Zorro2 [46.112.236.*]
    Nadchodź jak najszybciej
  • Re: Skup << kocham skupy Autor: ~Zorro2 [46.112.228.*]
    Ale jest papier silny. Po wzroście z 26 pln nie ma korekty raczej przygotowanie pod podbitkę. Wyniki szacują 450 mln czyli zysk na akcję zrobi się 1,75 pln po 1q 26. Czyli powinniśmy razem ze skupem wrócić na 36 pln. Tak sobie myślę.
  • Re: Skup << kocham skupy Autor: ~Rts [37.248.175.*]
    Ty tak na serio, inne spółki z wig20 wzrosły kilka razy a ten gniot nawet nie ma ceny z debiutu kilka lat temu
  • Re: Skup << kocham skupy Autor: ~niespodzianka [93.175.102.*]
    Wystarczy chwilę poczekać, aż zainteresowani napchają kabzy, a ruszy porządnie.
    Patrz jak było na Orle, dusili kurs, dusili, a jak wyskoczył to konkretnie i w krótkim czasie.
    Pozdrawiam pozytywnie :)
  • Re: Skup << kocham skupy Autor: ~Rts [37.248.175.*]
    Porównaj sobie zyski tych dwóch spółek to może załapiesz skąd ten wzrost
  • Re: Skup << kocham skupy Autor: ~Kuba [84.40.232.*]
    Dokładnie tak, a zysk allegro z powodu coraz mniejszej liczby użytkowników, czyli sprzedających i kupujących będzie malał. Przekonacie się o tym już niedługo.
    Kiedy Orlen miał 30 mld zysku, kurs szorował po dnie. Tu jest tylko gra, tam gdzie kurs nisko, tam wpada paczka graczy i winduje w krótkim czasie +30%. Ale zanim to nastąpi, przytrzymuje kurs, aby załoga obkupiła się i aby zysk był większy.
    Prawdopodobnie jutro znowu ruszy ostro w górę, bo dzisiaj towarzystwo dokupi.
  • Re: Skup << kocham skupy Autor: ~Zorro2 [31.175.26.*]
    Ale dziś siły nie widziałem. Co do ucieczki klientów z Allegro, to chyba pieśń przyszłości. Ja mam kontakt z 2 producentami , którzy mają swoje strony internetowe i im rośnie tam po 3-5% a produkty wystawiane w Allegro te same , na platformie robią wzrosty po 25% .
  • Re: Skup << kocham skupy Autor: ~Jakub [84.40.232.*]
    Ja mam kontakt z producentami sprzedającymi poza allegro i zakładającymi swoje własne sklepy. Odkąd nie sprzedają na allegro sprzedaż skoczyła o 50-80 procent. Ucieczka trwa już od początku roku i widać ją po liczbie aktywnych użytkowników. Ucieczka do innych portali, lub własne sklepy to codzienność.
  • Re: Skup << kocham skupy Autor: ~Zarobiony [188.33.14.*]
    50-80 wzrostu? Mało mordo normalnie wystarczy nacisnąć w allegro przycisk wyloguj i sprzedaż w moim sklepie wzrasta 0 200%.
  • Re: Skup << kocham skupy Autor: ~Jakub [84.40.232.*]
    Jedno jest pewne. Na allegro sprzedaż spada, a nie wzrasta. Każdy woli kupić poza allegro, bo allegro nie pozwoli sprzedać taniej we własnym sklepie, niż na aukcji. Kupujący wolą się dogadać. Nikt nie będzie kupował nowych towarów drożej. Zostają sprzedawcy o wątpliwej jakości swoich produktów, które rzeczywiście mogą być używane. W związku z tym maleje liczba użytkowników chcących otrzymać takie śmieci z allegro.
  • Re: Skup << kocham skupy Autor: ~KtoPytaNieBladzi [77.222.238.*]
    Po prostu zakładasz osobny sklep i od razu masz +100% , więcej sprzedaży. Bez Allegro , Temu i innych. Jakie życie jest proste :).
  • Re: Skup << kocham skupy Autor: ~Andy [46.134.71.*]
    Konkurencja z koziej wolki ,handlująca, jak dawniej u Żyda: szwarc , gips, mydło i powidło ha ha ha ha ha!!!!Po co wy się tutaj przechwalacie swoimi umiejętnościami marketingowymi, jak tego nikt na poważnie nie bierze pod uwagę, bo tu się handluje akcjami , a nie waszą groszową tandeta, w porównaniu do Allegro !!!
    Chłopaki próbują jeszcze kupić akcje za taniochę, stąd te wpisy. Tu musi być interes.
    Życiowi, zarobieni "biznesmeni" nie mają czasu ani ochoty latać w wolnym czasie po forum Allegro i wypisywać bzdury.
    Wszyscy tu zgromadzeni wiemy, że niebawem ogłoszony będzie skup akcji Allegro. Czy będą to okolice 40 zeta, tego nie wie nikt.
  • Re: Skup << kocham skupy Autor: ~Jasio [195.246.224.*]
    Cicho wszędzie? Co tu będzie? Chyba duży skok na północ.Obstawiam żeby nie było nudno , minimum 3%+ na zakończenie notowań.
[x]
ALLEGRO 1,64% 34,77 2026-05-29 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.