Tak.
Są planowane.
Już w cenie jest za 1Q, 1 umowa i case study (kwartał sie skończył i wynik chyba jasny). Kolejne małe umowy może w 2Q i 3Q a w 4Q enterprise z Allybank.
Puki co 130-140 później 220+
Wczoraj Albert który stawiał Datawalk jako swoją spółkę na kwiecień, nie miał niczego konkretnego do powiedzenia na temat Datawalk, coś poanaliziwał Palantir, coś powiedział, że a może dobrze dla Datawalk że Palantir spada. Ale konkretów dlaczego ma to być spółka kwietnia nie było
Zapowiadali od początku roku 5-6 istotnych kontraktów. Połowa z nich będzie w Q4. Reszta Q2 i Q3. Do końca maja mają być podpisane umowy z SAFE. Cierpliwości
Ja czekam do końca 2026 ale jak nic nie wpadnie do końca maja, to będę marudzić i trzymać akcje do końca roku. Jak coś wpadnie to będę trzymać bez marudzenia
Albert w spółkę wierzy, do tego jest to dla niego spółka kwietnia obok Creotech. Do tego emisja po 155zl , no generalnie jest w co wierzyć, a jak i kiedy będzie to ???
Gdy czytam niektore posty to się czasem zastanawiam, czy macie w portfelu tylko DAT?
Dawno tu nie zaglądałem bo nuda, więc nadal spokojnie trzymam akcje kupowane za 150 zł + i jak zejdzie na 130 to dokupię.
Jest tyle innych spółek którymi obecnie można się "emocjonowac" to po co ciągle pisać "kiedy będą umowy".
Jak będą to będą a do tego czasu kto wierzy ten trzyma akcje i wręcz dokupuje a kto nie wierzy to niech sprzeda
Innej drogi nie ma
Ja w ogóle nie mam, miałam i sprzedałam ale interesuje się spółką bo może jakiś jednak kontrakt wpadnie i wtedy wsiądę do pociągu szybciutko. Inaczej to za duże ryzyko