Top583 na Steam. Jutro podobno kończy się promka -15%.Wiecie co to oznacza? że gra osunie się w sprzedazy jeszcze niżej.
Tutaj dopiero zacznie się paniczne wywalanie akcji w rynek.
Ostrzegałem tydzień temu,że ta premiera to kompletna porażka.Cooking Simulator 1 to był przez kilkanascie dni całkiem wysoko na Steam,tutaj z każdym dniem zjazd na Steam i to mocny zjazd,
Prezes w mojej ocenie świadomie oszukał graczy i inwestorów. Musiał wiedzieć jaki jest stan tej gry. Ale że chcieli jak najszybciej dostać hajs, to to coś wypuścili w rynek i efekt jest jaki jest.
Prezes nie tylko świadomie oszukał graczy i inwestorów wydając grę w takim stanie. Moim zdaniem on na oczach wszystkich najprawdopodobniej rozkradł spółkę z całych pieniędzy jakie w spółce jeszcze były, co dopiero zacznie wychodzić w kolejnych raportach finansowych. Jeśli możecie to uciekajcie z tej spółki jak najdalej, nie czekajcie na cud.
Dla mnie możesz jutro kupić i 500 tys akcji.Twoja sprawa. Powodzenia.
Na Mercatorze czy JSW widziałem dziesiątki takich gości,gdy cena spadała i ktoś komentował dlaczego cena nurkuje,to był odsądzany od czci i wiary,że pewnie chcemy odkupić papier po taniości.Podobno w ludzkiej naturze,jest węszenie spisków i dorabianie bajek do rzeczywistości.A rzeczywistość to niestety często bolesna prawda.Większość spółek na GPW to dno,ich funkcjonowanie na giełdzie to bardziej finansowanie zarządom dobrego życia,niż sprzedaż dobrego produktu.Umówmy się większość spółek w Polsce,nie ma żadnych sukcesów i generuje tylko straty inwestorom.
Kup jutro 500k akcji BCS i czekaj na cud,powodzenia.