Według mnie dzisiejsza sesja jeżeli skończy się tak wyraźnym zjazdem poniżej 11,40, będzie okazja do zakupów w granicach 10,50 , a może nawet delikatnie poniżej
Ogarniesz jak trup wypadnie z szafy. Grubi wiedzą wcześniej i ogarniają już od dłuższego czasu. Leszcze dowiadują się zawsze na końcu. Ja zawsze jadę w pociągu z grubymi a nie z leszczami.
rzeczywiście spółka bawią się jak chcą
trudno
mam
jestem na minusie
uważam że milczenie zarządu jest celowe i trwa tłuczenie leszczyny
wśród której jestem i rzeczywiście zabawa nas może jeszcze niżej sprowadzić
nie chce wyrokować czy zejdzie poniżej 11
ale psychologiczne bariery są bardzo
Kilka lat temu na Alior były podobne zagrywki, trupy z szafy wypadały jak na zawołanie i zjechali tak w okolice 11 zł a zobaczcie po ile teraz chodzi ALIOR. Zmieniają się tylko spółki ale zabawy shortów cały czas takie same
A ja nie mam nic ci do powiedzenia km. Iocie . I jak juz to Panie . Najlepiej mój Panie. Nie jesteś moim ojcem bo gdyby tak bylo TO bylo by mi naprawdę przykro ze zsmiast genów płynie w moich żyłach twoǰ ściek .
Halo nagony hehe. Znowu gorzej od rynku I to na większym wolumenie niż wczorajsza podbitka. 11.70 to sufit. To ile milionów będzie w wynikach za 4q i 1q? Bo grubasy na pewno już to wiedzą. Hehe amatorzy
Honey dziecko jak tam zabawa w piaskownicy w giełdę policzyłeś już te ziarenka piasku to teraz przesyp przez sitko i zobacz ile ci zostanie tych ziarenek w sitku dokładnie tyle samo zostanie ci kaski po 29.04 2026 niedoszły trolowo spadziowy milionerze na forum niedoszacowanego jeszcze ale juz niedlugo Polsatu
Dnia 2026-04-16 o godz. 16:24 ~Honey napisał(a): > Halo chłopcy jak tam ? Hehehehehe dzieci. Najpierw test 9.80 a jak padnie to 7. Zapamiętać sobie amatorzy. A ja zostaję 29.04 milionerem wisielce