Dnia 2026-04-13 o godz. 12:07 ~Xyz napisał(a): > Kurs zalany betonem, sztuczne ruchy, brak zainteresowania ze strony "inwesorow" kogokolwiek zresztą...
Możesz powiedzieć jaki masz problem z kupnem lub sprzedażą "inwestorze" ?
Zeby sprzedaż 100k to trzeba po pierwsze je posiadac. Po drugie czy Ty chociaz masz 1k ze tak szalejesz? Po trzecie... Skoro nie ma zainteresowania spółka to poszukaj sobie inne i nie zawracaj sobie glowy tym marazmem cha cha cha cha pozdrawiam Mateusz
Dnia 2026-04-13 o godz. 15:56 ~Teo napisał(a): > Jakis chyba odklejony od rzeczywistości jestes od tego warowania na forum 24/7. Sprzedaj 100k Anżej no dawaj
Analiza mojego czasu wolnego i wymyślanie mi imion to ciekawe zajęcie, ale wolałbym usłyszeć konkretną odpowiedź na pytanie o problem z kupnem/sprzedażą. Jak widać, merytoryka boli bardziej niż stagnacja na wykresie
Dnia 2026-04-15 o godz. 20:40 ~Max napisał(a): > Anżej to forumowy muł, "merytorycznie" zamuli wszystko co nie po jego myśli. >
Wycieczki osobiste to ostatnia deska ratunku, gdy brakuje argumentów merytorycznych. Od roku odgrzewasz te same kotlety i liczysz spadki od wybranych wpisów, a rynek i tak robi swoje. Skoro analiza fundamentów to dla Ciebie ‚zamulanie’, to współczuję strategii – ja wolę trzymać się faktów niż Twoich frustracji