• Co lepiej? Autor: ~hiena [31.183.192.*]
    Konkretny inwestor tak jak mam w przypadku PGM, gdzie pojawił się Niewiadów

czy

Typowa spekuła jak w przypadku wielu innych spółek w podobnej sytuacji

Wszystko zależy od tego, kto co woli. Przykład Niewiadowa i PGM pokazuje, że wzrosty są błyskawiczne ale bardziej trwał i dające dużo więcej zysków. Ja w PGM nadal trzymam połowę, bo zyski z pierwszej połowy dały mi na prawdę wiele.

Spekuła. Np. EUCO, Immersion Games, Medtech i inne daje błyskawicznie przebicie kilkukrotne (średnio razy 5) ale potem, bez konkretów kurs spada.

A co wy wolicie?
  • Re: Co lepiej? Autor: ~Energobioster [46.112.0.*]
    Obojtnie, i jedni i drudzy dadzą szybko zarobić. Ja stawiam na CPAR i z 1000% błyskawiczne
  • Re: Co lepiej? Autor: ~spekula [2.58.72.*]
    Ale właśnie spekuła co pompowała Imm, Medtech i Euco przecież i tutaj pchała Atomic Jelly. Przecież jest mega dużo ich wpisów. Napoleonek, Wlasciciel Stawu.

Tyle, że 5/6 wzrostow trwało kilka pierwszych dni i potem tylko dolk (imm games, 4 dni podbitki i ciągły spadek, Medtech to samo, Def Hub tak samo.)

jedynie Euco poszło o wiele dłużej i wyżej. Ta spekuła jest mega prosta do odczytania, jak walą farmazony, że idzie na kilkaset %, jest super hiper sprzedaj, jak gadają, że nic z tego nie będzie = kupuj. Na nich zrobiłem już kilkaset % stosując dokładnie to o czym piszę.
  • Re: Co lepiej? Autor: ~hiena [31.183.192.*]
    W tych spólkach były wzrosty od 500 do 1200%
[x]
ATOMJELLY 0,64% 0,79 2026-05-15 15:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.