• Upadlosc? Autor: ~bino [45.13.201.*]
    Slabo to wyglada
  • Re: Upadlosc? Autor: ~Pierdziej_Złodolony [79.184.11.*]
    Tutaj nick "bino", a tutaj nick "Vito", choć IP to samo:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_w-poniedzialek-0-20,74121063.html 
    Czyli tak naprawdę zwykły tzvvel bez akcji, który straszy i myśli, że w ten sposób taniej kupi przed wielkimi zmianami. Nowi ludzie, nowa działalność. W kwietniu wszystko będzie jasne.
  • Re: Upadlosc? Autor: ~hiena [31.183.192.*]
    Setki takich tekstów słyszałem, gdy kupiłem PGM (obecnie Grupa Niewiadów PGM). Takich postów było dziennie kilkadziesiąt. A pisałem, tak jak i tu piszę, że spółka jest czysta, bez długów i bardzo tanio. To spowodowało, że ktoś właśnie korzysta z okazji i poprzez przejęcie spółki, bocznymi drzwiami błyskawicznie wchodzi na giełdę.

Jednak różnica z PGM jest taka, że tutaj w obrocie jest raptem kilkaset tysięcy złotych. Jak poznamy już prawdziwego właściciela, to spekuła zrobi tu taką hiperbolę, że aż miło. Na PGM w niespełna 4 miesiąca zrobili z 0,9 zł do 21,8 zł. POłowę sobie zostawiłem i tam trzymam dalej.

Tu będzie podobnie.To co wiemy. Ktoś przejął akcje w ostatnich dniach.

I zaczęły się zmiany już na WZA, czyli kilka pkt o zmianie siedziby z Poznania na Warszawę, o nowej RN i Zarządzie to dopiero początek.

Oczywiście nagle pojawia się pod kilkoma nickami jeden spóźnialski, który nie wierzył i śmiał się z moich postów, gdzie od początku twierdziłem, że Nowak to tylko "przykrywka". Stąd przerwa w WZA.
[x]
ATOMJELLY 0,58% 0,86 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.