Wątpię, knórowi na tym nie zależy.
Sam się kiszę z tym śmieciuchem już kilka lat i h. wie ile jeszcze tu bedę się kisił. Społka spekulacyjna tylko na kółka
fakt, espi sa supe tylko jest taki "mały" szczegol ze jeszcze zadne nie zostalo zrealizowane.jak chocby te wozy bojowe, w marcu mialt byc zaprezentowane wozy bojowe, jest juz polowa kwietnia i nic.... mam tysiac akcji ze srednia 35 i zastanawiam sie co dalej....
Był taki jeden co chciał się zakładać, że będzie 100 Prawdę mówiąc dużo później wyglądało że będzie. Może i byłoby gdyby nie Sasin – co za typ – ogłosił podatku od nadzwyczajnych zysków. No kosztowało mnie to sporo. Ja się zawziąłem, ale gdybym miał tę wiedzę wcześniej to raczej szukałbym szczęścia gdzie indziej. Raczej liczę na 39, które w porównaniu z 40 na sesji przed wynikami wiele lat temu są tylko niewielką rekompensatą.
Czy 100 zł jest możliwe? Możliwe, zależy czy kupili kopalnie w RPA i czy cokolwiek cennego z niej da się wydobyć, Mogło się zdarzyć, że kupili już wyeksploatowaną kopalnię, wówczas kicha, dowiemy się wkrótce, tak jak z pelletem, którego do tej pory nie zaczęli produkować, a zima skończyła się dawno.