• Gościu, jak twoja strategia? Autor: ~Jadzia [91.94.27.*]
    No i jak twoja strategia gościu? Najpierw wychwalałeś Protektor, a ostatnio węglówki, które spektakularny upadek w zeszłym tygodniu zaliczyły. To pewnie nie koniec tego spadku. Spekulanci wybili na chwilę kurs spółek węglowych, wiadomo było jak to się skończy. Przeliczyłeś straty, bo chyba wszystkie 3 spółki miałeś, których kurs się zawalił.
  • Re: Gościu, jak twoja strategia? Autor: ~Gosciu [37.30.30.*]
    Te spółki jadziu zanim spadły dzień wcześniej wzrosły i to sporo bo bumech z 21 na 29 a bogdanka z 30 na 37 ..
    Mówiłem ci że są tzw bezpieczniki które ratują kapitał gdy kurs spada
    Gdybyś je stosowała dziś nie miałabyś w portfelu i 30 procent..
    Ps. Teraz zaklinacz rzeczywistość od jesieni ubiegłego roku obiecując mityczne info a te nie nadchodzi..
    Kiedy pisałem że późną wiosną są szanse na cokolwiek lepszego wyzywalas mnie twierdząc że lada moment tuż tuż będzie mityczne info..
    Ale te nie nadchodzi ..
    I oby to była późną wiosną bo znaki na niebie i ziemi wskazują że ten spadkowy trend może się jeszcze przedłużyć..
    Ps. Ciekawe co teraz będziesz wymyślać ? Testy dronow konferencja kamysza ?wielką kasa z Safe ? Które z tych rzeczy i kiedy pojawia się na horyzoncie by odwrócić ta niekorzystna sytuację?
  • Re: Gościu, jak twoja strategia? Autor: ~Jadzia [91.94.27.*]
    Jakie niby bezpieczniki jak sam psales po spadku Bogdanki o 17% , że liczysz na odbicie i dokupujesz, czyli niczego nie sprzedałeś tylko dokupiłeś. Odbicie było niewiele ponad 1% i.pewnie liczyłeś na większe, a była kolejna zwala. Bumech chyba też zostawiles po tej dużej zwale pisałaś tam cos na forum, że zostawiasz i były kolejne spadki. Nie jest ważne ile urosly te akcje , bo ty kupiłeś na wybiciu , a potem te akcje się całkowicie załamały , masz duże straty niestety.
    Ja wymyśliłam testy dronow I pieniądze z Safe? Dobre, nie ma co. Aż takich możliwości nie miałam, kto inny to wymyślił, Tusk mówi, że jego rząd. Czyli ty nie wierzysz, że ten Safe będzie, myślisz, że ja go sobie wymyśliłam. I w drony pewnie też nie wierzysz.
    Ty nie wymyśliłaś ale mamilas na forum młodzież ze wybicie tuż tuż lada dzień tylko ogłoszą Safe albo tylko ogłoszą beneficjentów programu albo kosiniak ogłosi na konferencji albo też już testują drony albo już zrobili partie próbna ..
    I tak opowiadasz tę historię od listopada a kurs zgodnie z trendem podąża do minimów ..
    Ile to już razy glosilas że w każdej chwili może nadejść info po którym pociąg odjedzie i będziemy brali parędziesiąt procent wyżej..
    I co odjechał ?
    Teraz bezradnie zmieniłaś narrację i piszesz że już może nie tuż tuż a dopiero w końcu kwietnia lub w maju
    Ciekawe co wymyślisz po tym terminie?
    Czy odpal przesunięty w czasie nastąpi llatem czy może wczesną jesienią ? Czy w ogóle nastąpi ?
    Czekam na dalsze opowieści z mchu i paproci w końcu inwencji twórczej ci nie brakuje -)
    Mam nadzieję jadziu że nie zawiedziesz..
    Wszystko co pisałam to prawda jednak informacje dla akcjonariuszy pojawią się później niż zakładałam. Do końca maja i tak umowa na Safe zostanie podpisana, a w kwietniu będą testy i to nie jest mój wymysł tylko termin podany przez ministra MON. I tak nie będziesz miał z czym tu przyjść, bo pewnie będziesz czekał na odrobienie strat na tych twoich weglowkach.
    W piątek pokazałem tobie ile mogę kupić akcji z wolnej gotówki zapomniałaś ?
    Wstawiłem 4 razy po 9444 akcji na k no to chyba nie jest jeszcze ze mną tak źle co?
    Miałaś małą próbkę możliwości -)
    Ps. W poniedziałek obserwujemy co się wydarzy
    No i zacznij liczyć jadziu bumech od 20 zł na 29 a teraz konsola 24 tak więc jest spory zysk
    Bogdanka wywalona przez bezpiecznik przy 30 więc zysk żaden ale i strata minimalna..
    Napisz moze o zrembie lub Lubawie bo jakoś dziwnie nie wspominasz o ponad 30 procent no i po drodze protektor 1 zł do 1.6 odpalił..
    Ty siedziałaś tu zaklinając kurs od 7 zł gdzie wchodziłam po info na podbiciu aż do teraz minus 30 procent choć bronisz średniej dokupując akcje..
    Zobaczymy za miesiąc jaka średnia ci wyjdzie zwłaszcza po kiepski h wynikach które przed tobą..
    Dlaczego kiepskie? Otóz branża moto pociągnie w dół mimo 27 procentowego udziału..straty w branży będą dotkliwe..
    Bajki opowiadasz. Podejście Bogdanki o 17% napisałeś, że dokupiłeś, bo liczysz na odbicie. Bumech kupowałeś kilka razy i traciłeś na Bumechu. Chwaliłeś się na forum, żeby patrzeć na Bumech bo będzie rósł, a była zwala. Ja nie widzialam 4 zleceń na 9444, widzialam jedno zlecenie i to wcale nie musiało być twoje.
    Jadziu rozumiem twój bol po nieudanej inwestycji..
    Nie martw się o mój portfel patrz na swój który stopniał blisko 30 procent przez twój upór i brak bezpiecznika oraz ślepa wiarę w mityczne info..
    Teraz masz dwa wyjścia - 3mac akcje i czekać na zmianę trendu albo ciąć stratę i próbować sił gdzie indziej..
    Gorzej jak trend u3mac sie jeszcze przez kilka miesięcy a w międzyczasie przyjdzie krach który zbierze żniwa i nie oszczędzi nikogo..
    Sytuacja wokół Iranu jasno pokazuje że świat wchodzi w głęboką recesję a ropa po 150 dolarów dopełni dzieła i rozłoży na łopatki gospodarki świata..
    Wtedy żadne choćby najlepsze drony nie uratują sytuacji gdyż wszyscy panicznie będą wycofywać gotówkę ..
    Przypomnij sobie rok 2008 ! To się może niebawem powtórzyć..
    Nie mam straty 30% tylko znacznie mniej. W grudniu wyszłam ze straty, ale nie sprzedalam akcji, bo wierze, że tu zarobię. Ciąć straty w przeddzień podpisania kontraktu na Safe i uruchomienia produkcji dronów? Czy ty normalny jesteś?
    Ten przeddzień trwa u ciebie już ponad 4 miesiące jadziu..
    A info jak nie było tak nie ma i jeszcze długo nie będzie..
    Ps. Kiedy ruszy produkcja ? Kiedy pierwsze kontrakty ? Kiedy pierwsze wyniki uwzględniające wpływy ze sprzedaży dronow ?
    To proces który musi trwać ..
    Ale ty czekaj cierpliwie dalej bo cóż co pozostało..
    Tylko nie opowiadaj bajek ludziom że już tuż tuż na dniach pociąg odjeżdża ..
    W maju kontrakty.
    Na poczatku mają czy pod koniec bo to z punktu czasowego jest bardzo istotne gdyż w przypadku eskalacji wojny na bliskim wschodzie jest bardzo duże prawdopodobieństwo krachu który pozbawi nadzieji nawet najwytrwalszych..
    Kto kupi akcje boryszewa gdy sypnie się cała GPW ? Ropa odegra tu kluczową rolę ..ropa i surowce ..
    No to kupj weglowkę jak surowce. Ja mam wiedziec którego dnia mająa bedzie podpisana umowa na Safe? Po co takie głupie pytania zadajesz. Do końca maja mają czas na podpisanie umowy.
    No i proszę ..
    Węglówki grane..
    Dziś liderem wzrostu bumech będzie ...
  • Re: Gościu, jak twoja strategia? Autor: ~Jadzia [91.94.15.*]
    No ale przecież sprzedałeś że stratą. Zaraz powiesz, że nie sprzedałeś.
    Bumech? Mam od 20 ..
    Jak myślisz która z węglowej będzie liderem wzrostów ?
  • Re: Gościu, jak twoja strategia? Autor: ~Jadzia [91.94.15.*]
    Bogdankę też pewnie masz, chociaż pisałeś, że sprzedałeś.
    Bogdanka wywalona przez bezpiecznik ..
    Dobieramy bumech pod rajd na 30..
[x]
BORYSZEW 0,64% 4,69 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.