• Ps store... Autor: ~Kostuch [77.222.231.*]
    Odkąd posiadacze abonamentu ps Plus mogą pobierać darmowo pierwszą część naszego mrocznego rycerza ilość ocen ostro poszło do góry. Już 2 tyś ocen w zaledwie kilka dni mili moi, baza potencjalnych posiadaczy kontynuacji rośnie:)
  • Re: Ps store... Autor: ~Positivum [77.236.28.*]
    Ja od dawna jestem spokojny o kierunek naszej perełki..
    Miło patrzeć jak saldo rośnie..
  • Re: Ps store... Autor: ~Robin [185.230.226.*]
    Tutaj jazda dopiero się zacznie noga na nogę i dokupować puki tanio
  • Re: Ps store... Autor: ~Coin [37.31.10.*]
    Od tej ceny jest do zgarnięcia conajmniej 200%
  • Re: Ps store... Autor: ~M84ck [37.31.62.*]
    W skali 3 lat trzymam tu po ponad 1000% zobaczymy co z tego wyjdzie
  • Re: Ps store... Autor: ~Positivum [37.31.144.*]
    Za PSN rozliczą się pewnie na koniec miesięcznej oferty..
    130 milionów subskrybentów, ilu zaciągnie grę do swojej kolekcji?
    Ile od szt. zapłaci Sony?
  • Re: Ps store... Autor: ~Kostuch [77.222.231.*]
    Sony nie rozliczenia się na zasadzie ilości pobrań gry na konta abonamentów ps Plus. Kwota uzgadniania jest z góry bez względu czy pobrań będzie milion sztuk czy tysiąc sztuk. Jaki jest możliwy zysk ciężko oszacować, można porównać do zarobku z Xbox pass. Jednakże jak wiemy emisja akcji pierwotnie miała być wyższa, może właśnie ta różnica została pokryta przez Sony wykupując LOTF do swej usługi ps Plus. Jeżeli by tak było to kwota była by znacznie wyższa od tej którą Rudy zarobił na współpracy z Microsoft. Dowiemy się dopiero za jakiś czas że sprawozdań finansowych. Najważniejsze że poszerza się baza graczy pod kontynuację mili moi:)
  • Re: Ps store... Autor: ~Ewe [79.185.73.*]
    Jaki kurs obstawiacie do premiery
  • Re: Ps store... Autor: ~Kostuch [77.222.231.*]
    To pytanie wróżbity Macieja...:). Ja i tak tu będę siedział przynajmniej do 2028/2029. Więc mało interesuje mnie co dzieje się teraz z kursem. Czym większy sukces odniesie kontynuacja LOTF tym większe będzie bujanie. Wpadną tu Jankesi i pejsy a polskie fundusze będą musiały się przeprosić z Rudym po kiepskiej premierze z roku 2023. Ci games będzie niebawem prawdziwą globalną marką i nie chodzi mi tu o miejsca sprzedaży produktów tylko ich jakość. Dla mnie ruchy kursów to tylko nieistotne migawki. Liczy się meta tego maratonu który rozpoczął się po wersji 2.0 . No cóż wielu odpadnie ale to ich strata.
  • Re: Ps store... Autor: ~Krisu [94.172.204.*]
    10,10 zł
    I tu się w pełni z Tobą zgadzam, ale jeśli kwota była ustalona powinni podać w espi, celowo przetrzymują?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.222.231.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ps store... Autor: ~M84ck [83.150.198.*]
    Dlatego ja połowę oddsaje przed premierą a połowę trzymam 3 lata bo jest potencjał, napewno nie stracę a zysk może być X10, wyjdzie w praniu , ale jak loft 2 będzie miał dobre opinie to może być czarny koń giełdy na najbliższe 2,3 lata jak ogłoszą i zaczną robić kolejna część i pewnie wtedy nowe IP. Pozdro longi.
  • Re: Ps store... Autor: ~Andem [195.116.100.*]
    Właśnie dla takich chwil warto żyć , tak jak pisałem CI Games będzie spółką roku która da największą stopę zwrotu z inwestycji w 2026 roku - styczeń / grudzień 2026.
    A jak sobie przypomnę kiedy miałem CIGa po 70 groszków..
  • Re: Ps store... Autor: ~Inwestor [91.207.126.*]
    A ja sprzedam wam po 3 zeta, odkupie od was po zecie i znowu wam wepchne po 3 zeta. Przecież ostatnia emisja idzie właśnie w rynek.
  • Re: Ps store... Autor: ~imadło [31.60.96.*]
    Prawdziwy inwestor wie, że jeszcze nie dopuszczono tej emisji do obrotu. Jesteś atrapą?
  • Re: Ps store... Autor: ~Wk [31.0.84.*]
    Już nie kupisz
  • Re: Ps store... Autor: ~Wk [31.0.84.*]
    Już kupiłeś,czy czekasz hurtownia?
[x]
CIGAMES 5,72% 3,42 2026-04-15 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.