Dnia 2026-04-10 o godz. 14:35 ~Wynalazca napisał(a): > I zawsze po fakcie. ----------------------- To może wytłumacz mi, jak można pisać o czymś przed faktem, skoro to się jeszcze nie wydarzyło . . .
Mozna, black, mozna napisac o 9, ze aie ustawia po 28,xx na kupno, a potem to potwierdzic, ze sie sprawdzilo. I to jest przed faktem, a nie po fakcie, ktory nastapil. To takie trudne?
Mozna, black, mozna napisac o 9, ze aie ustawia po 28,xx na kupno, a potem to potwierdzic, ze sie sprawdzilo. I to jest przed faktem, a nie po fakcie, ktory nastapil. To takie trudne?? Powaznie? Ta rmerytura to ciezka jest, co?
Jsw po 28,70 kupiles i masz srednia 38,52. Jak ty mnie bawisz, black. Jezeli to mialo byc 28,52, to masz super konto, gdzie kupujesz drozej niz masz srednia.
Dnia 2026-04-10 o godz. 16:36 ~Wynalazca napisał(a): > Mozna, black, mozna napisac o 9, ze aie ustawia po 28,xx na kupno, a potem to potwierdzic, ze sie sprawdzilo. I to jest przed faktem, a nie po fakcie, ktory nastapil. To takie trudne?
=============================== a niby skąd ja mam wiedzieć o godz.9 jak się sesja będzie rozwijała? Nie jestem jasnowidzem - ja reaguję na sytuację i odpowiednio je wykorzystuję . . .
Pytales, jak, to ci odpowiedzialem. I tyle. Po fajcie to kazdy jest madry na forum. Chcesz blyszczec to sypnij sie brokatem. Zabierz tego klakiera ratlerka - raz stary, raz polak, to znow diego, tylko ip to samo. Co za ameba.
Jestem bystry, i jakos nie widze twojego wpisu nawet "post factum", ze kupiles ponizej 28,70, a nie chwaliles sie, ze masz jsw, to dalej pozostaje bystry. Ty, black, widzisz kursik pge?
rano na otwarciu zamieniłem JSW ma PGE, ale przepraszam, że nic nie napisałem wtedy, aby ciebie uszczęśliwić . . . ps. krótko, szybko, ale często . . .
Dnia 2026-04-13 o godz. 09:26 ~Wynalazca napisał(a): > Jestem bystry, i jakos nie widze twojego wpisu nawet "post factum", ze kupiles ponizej 28,70, a nie chwaliles sie, ze masz jsw, to dalej pozostaje bystry. Ty, black, widzisz kursik pge?
==================== Napisałbym teraz co zrobiłem tam na wunglu na fixie, ale to znowu by było "post factum", więc pozostawię cię w niepewności, ale zasygnalizuję, że sesja była owocna dla mnie . . .