• Człowiek Putina w USA ! Autor: ~Marcin [46.171.180.*]
    https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-czlowiek-putina-z-wizyta-w-usa-w-tle-kluczowa-decyzja,nId,23326149
  • Re: Człowiek Putina w USA ! Autor: ~jawa_sen [31.0.65.*]
    To akurat wyjaśnione,pojechał w innym temacie,tak samo ubieganie sie i dopłatę na sektora mleczarskiego to wiadomość z ponad miesiąca.Wzrost do 10 procent i zakończenie sesji na 4 procentach przy obrotach 300tyś jak na milkiland to bardzo ciekawe..Przyczyny mogą być różne..Wyczyszczenia arkuszu na ostatnich poziomach,tylko czym motywowane..Może to być zwykły rajd świąt prawosławnych,ale może być tak że ktoś już coś wie..Jeśli kolejne dwie sesje będą przy podobnych obrotach o poziomach to mamy pewność że coś się pozytywnego szykuje albo w spółce albo na rynku mleka...zbliżają sie też rozliczenia wyników okresowych,możliwe że okresem 2025 będziemy mile zaskoczeni...Nadal geopolitycznej jesteśmy w decydującej fazie..załatwienie sprawy Irańskiej przez Trumpa pozwoli na zakończenie zaraz potem tematu Ukrainy..Trump potrzebuje tego sukcesu,niedługo wybory..To bardzo ciekawe co w Piatek tu sue działo dwie sesje dadzą odpowiedz czy mieliśmy z czymś di czynienia czy z niczym..A koledzy jak sie czują po sprzedaniu w samym dołku...
  • Re: Człowiek Putina w USA ! Autor: ~Marcin [217.119.67.*]
    Podobno koniec wojny blisko. A czuję się spoko, bo udało mi się ugrać 27% z pieniędzy, które odblokowałem z Milkiland, więc jest w porządku. Trochę akcji jeszcze mam, więc może i tutaj coś ugram.
  • Re: Człowiek Putina w USA ! Autor: ~jawa_sen [31.0.65.*]
    Szkoda że sie nie pochwaliłeś co kupiłeś w dniu sprzedaży Milkiland inaczej by wyglądało..Bo z tego co pamiętam to sprzedałeś pod koniec sesji a już do południa następnego dnia pisałeś ze juz odrobiłeś stratę..ze zdążyłeś odrazu kupić odrobić no a teraz z drugiej sprzedanej transzy 27 procent..To jak tu mogłeś z taką złotą ręką do inwestycji wejść w milkiland...No ale super.
  • Re: Człowiek Putina w USA ! Autor: ~Marcin [31.61.251.*]
    I znów powrót do bazy na kolejne 3 miesiące.
  • Re: Człowiek Putina w USA ! Autor: ~jawa_sen [31.0.69.*]
    To nie dla Ciebie spółka,zupełnie nie kumasz...Tak na marginesie,przez ponad miesiąc,miałeś okazję canajmnuej pięć razy wyjść przy kursie 1.85,teraz znowu była okazja a Ty dwukrotnie uparłeś sie na wyskakiwanie w dołku..tego to ja nie kumam..Milkiland daje i da jeszcze dużo zarobić..
  • Re: Człowiek Putina w USA ! Autor: ~Marcin [217.119.67.*]
    Masz rację, nie jest to spółka dla mnie i zupełnie nie kumam. Zainwestowałem już te pieniądze gdzie indziej i pewnie zarobię 3x więcej i 2x szybciej niż tutaj. Powodzenia!
  • Re: Człowiek Putina w USA ! Autor: ~jawa_sen [31.0.69.*]
    Brawo.Powodzenia.j
  • Re: Człowiek Putina w USA ! Autor: ~Stanek24 [74.13.236.*]
    Pewny to mozesz być tylko 2 rzeczy
  • Re: Człowiek Putina w USA ! Autor: ~Marcin [46.171.180.*]
    Już odrobiłem i zarobiłem, więc moja pewność była słuszna.
[x]
MILKILAND 0,84% 1,67 2026-04-30 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.