• No i co tr Autor: fafik55 [37.225.26.*]
    ole, witam
    Udalo mi się wyjsc na podbitce wtedy
    Widze ze jest - 5% dzis. Poczytalem kilka postow i tu sie nic nie zmienilo. Dalej nago ony w akcji, a raczej ci co utkneli przy 80 plus. Widze mialo byc 28,luka na starcie na plus, mialy byc widly do 12, znowu 50 mialo byc i 100 widze. Wszystko po staremu. Cisza przed burza wczoraj byka tak? No to dzis jest ta burza haha. Pozdr dla mam ejii gorni ka i jego dog ów z jrza kow
  • Re: No i co tr Autor: ~Ramzes [109.243.193.*]
    Fafik ty sprzedawałes rok temu w styczniu zanim wywaliło na 15 Zeta dziecko... Pamiętasz mnie ? Ja ciebie tak
  • Re: No i co - pite było? Jest ! Autor: ~Vlad [31.178.131.*]
    zostaw - kolo pije,
    hmmm - pije samotnie, więc pisze i popełnia błędy. To nie jest komfortowa sytuacja.
    Papier poleci na 31,68 i przetestuje ostatni szczyt
  • Re: No i co - pite było? Jest ! Autor: fafik55 [83.29.87.*]
    Panie kokego ramz- tak pamietam cie
    Nagan ia les i wspomagales takiego kogos jak elo, maxymu s, xxx, głównie i nie tylko pamietasz ich?? :) dzieki temu ze zalogowani maja dostep do czatu to sprawdziłem specj dla ciebie- 17 stycznia zaczalem pisac tutaj posty, a sprzedalem 1.08.2025 dokl o godz 16.45 45sekund po 15 zl 12 gr :). Widzisz wtedy robiles propaga nde i mawet teraz robisz. A ja wyszedlem z zyskiem malym a ty tu dalej wi sisz, przez ujawnienie sie teraz sam to potwierdziles. Jedyne czego nie wiem to dokl ceny na jakiej wsisiciee z gorni razem, ale podejrzewam 80
  • Re: No i co tr Autor: ~Bono [37.31.10.*]
    Za wczesnie pogoniles papier, a teraz co chcesz
[x]
BUMECH 1,56% 20,80 2026-05-04 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.