• Gdzie jest Dexter? Autor: ~Xyz [31.0.37.*]
    Gdzie jego 10 zeta?... :) Pytam się. Pytam! Gdzie jesteś wielki egocentryku?
  • Re: Gdzie jest Dexter? Autor: ~Xyz [31.0.37.*]
    P.s. Używając twojego języka "wujku" to trzeba by wezwać abyś "wylazł z nory" :). Jak się pożyczało akcje po 15 zeta licząc, że je wywalając spusci się kurs na 10 zeta to musi być chyba rozczarowanie, prawda?. Ktoś ci je zabrał i odkupisz je dużo wyżej. Nosił wilk razy kilka i poniesli i wilka... :). Wcale mi ciebie nie jest żal za te pogardliwe i prymitywne wszyskie posty wobec tych, którzy pisali inaczej niż te twoje manipulujące wpisy. Baw się dalej dobrze hehe. Pożyczysz jeszcze coś akcji by sprobować pokazać że masz rację? Powodzenia życzę.
  • Re: Gdzie jest Dexter? Autor: ~Dexter [37.47.211.*]
    Jestem i będę z wami do końca. Pozdrow bigosa
  • Re: Gdzie jest Dexter? Autor: ~Xyz [46.113.8.*]
    Widzę, że złapałeś trochę akcji do sprzedaży. No ale trochę mało chyba by zwalić do twojego 10 zeta? A jak jednak będzie dokapitalizowanie z nowym inwestorem to co zrobisz? Myślę że banki się nie ugną i jak Cycoń nie dokapitalizuje to musi się zgodzić na wejście nowego inwestora. Stąd te linki z rynków zagranicznych, które niektórzy tu publikują, a są to poprostu RFI.
  • Re: Gdzie jest Dexter? Autor: ~Alik [83.27.36.*]
    Czyli kolejne rozwodnienie akcji, to zjazd na 10 murowany. Rok czasu dały im banki i nadal nie potrafią zarabiać by spłacać zadłużenie, stąd potrzeba inwestora? Co tam poszło nie tak, przecież przytulili setki milionów dotacji
[x]
MLSYSTEM -0,64% 15,50 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.