Więc dużo wyżej niż dziś. Co to oznacza? Jak dla mnie Nowak może być tylko słupem i akcje zebrał dla kogoś, kto chce bocznymi drzwiami wejść na giełdę błyskawicznie. Ostatnie sesja to były ustawione zlecenia po S i K, które zostały błyskawicznie zrealizowane, aby nie bawić się w papierki, w przepisywanie. Jedno jest pewne, komuś zależy na czasie. Nowa działalność? Czytają kody PKD, które są w uchwale WZA mówią, że tutaj może być wszystko. Pytanie za 5 zł za jedną akcję. Kto jest lub będzie ostatecznym właścicielem pakietu większościowego. Poczekam spokojnie.
Czyli pewnie jakieś złe info nadchodzi jak tak tępo naganiasz. Jak zwykle. Dobrze że nie wchodziłem ostro tylko małym pakietem. Poczekam i poobserwuję, a po ile kupił Nowak od Kostowskiego nie wiadomo oficjalnie.
Skoro nie wiesz po ile kupował, to dramat. Wszystko masz w kwitach, ale skoro nie jesteś sprawny biznesowo to i nie znalazłeś.
Jak kupowałem PGM w styczniu i lutym zeszłego roku ze średnią 1,5 zł to wielu takich jak Ty wrzucało takie same teksty. Tymczasem do połowy czerwca kurs PGM wzrósł momentami do 21,8 zł. Sprzedałem tylko połowę po 17 zł. Reszta czeka na jeszcze lepsze lata. Tak więc daruj sobie i daj działać zawodowcom i spekule.
Wystarczy zobaczyć daty moich wpisów i twój bzdurny słowotok pada. To, że brałeś w okolicy 1,7 zł twoja sprawa. I tak zarobisz. Oczywiście mniej niż ci, kupujący poniżej 1 zł. Ja mam średnią poniżej 80 groszy zapisz i zapamiętaj.
Problem łosiu, że KK to ja znam i nigdzie takiej informacji nie podał i jedynie cena wyjść może w raporcie kwartalnym. Poza tym jak dobrze znam Nowaka jak i KK to transakcja była po 0.40-0.60 a to, że chcesz nagonić aby ktoś od ciebie te akcje kupił po 1.3 to już twój problem.
Taaa ty wszystkich znasz, z wszystkimi się regularnie spotykasz a mimo to na giełdzie tracisz. Zajrzyj na moje wpisy na PGM ze stycznia i lutego 2025 r. kiedy kupowałem duży pakiecik ze średnią 1,5 zł. Takich trolli jak ty, takich postów miałem full, że chcę nagonić na 5 zł. Tymczasem w niespełna 4 miesiące kurs wzrósł zamiast do 5 to do 21,8 zł. Wiem, że moje pisanie znacząco utrudnia działania pewnych osób, które liczyło na to, że przy małej płynności waloru, będą mogli kupić tanio. I bądź konsekwentny. Najpierw piszesz, że masz juz pakiet akcji (w przedziale 1,7 zł) ale nie wierzysz w spółkę. To juz nie hipokryzja a... szkoda gadać. Tak więc skup się na innych walorach. Jak dla mnie to powinno - dla porządności - zjechać choć na kilka transakcji od 0,75 zł w dół. Ale życie pokaże.
Pamiętaj, że ta spółka jest najtańszą na giełdzie. Idealny punkt na wejście bocznymi drzwiami na rynek. Tak jak to miałem w przypadku dawnego Metaversum, znanego potem jako PGM a obecnie Grupa Niewiadów.