• Zrosty na Prank Regressie Autor: ~Tyga [149.22.83.*]
    I pudrowane kwity hochsztaplera.
  • Re: Zrosty na Prank Regressie Autor: ~Xylofon [217.153.39.*]
    Ale jaka walka na fixie, wolumen i obroty! Mroczka byłby dumny gdyby wiedział o tym forum.
  • Re: Zrosty na Prank Regressie Autor: ~ja [89.76.189.*]
    Fajnie, że wpadłeś.
    Brakuje tu ludzi refleksyjnie usposobionych
  • Re: Zrosty na Prank Regressie Autor: ~8964Andrew [77.236.13.*]
    Dnia 2026-04-09 o godz. 16:27 ~Tyga napisał(a):
    > I pudrowane kwity hochsztaplera.

Ciekawi mnie, gdzie ty masz te „zrosty”?
    Co konkretnie masz na myśli pisząc o „Prank Regressie” i „pudrowanych kwitach hochsztaplera”?
  • Re: Zrosty na Prank Regressie Autor: ~Yoyo [195.181.172.*]
    Widać Andrew ze strasznie spięty jesteś i starasz sie zaklinac rzeczywistość. Zrosty bo nie wzrosty jak dla mnie a "pudrowane kwity" no cóż jak nie dostrzegasz zabiegów księgowych stosowanych tu od lat aby zamiast +wykazac - to bedziesz mial okazje zobaczyc to w najbliższych raportach za 2025 i I kw 2026.
  • Re: Zrosty na Prank Regressie Autor: ~8964Andrew [77.236.7.*]
    Dnia 2026-04-10 o godz. 07:43 ~Yoyo napisał(a):
    > Widać Andrew ze strasznie spięty jesteś i starasz sie zaklinac rzeczywistość. Zrosty bo nie wzrosty jak dla mnie a "pudrowane kwity" no cóż jak nie dostrzegasz zabiegów księgowych stosowanych tu od lat aby zamiast +wykazac - to bedziesz mial okazje zobaczyc to w najbliższych raportach za 2025 i I kw 2026.

Witaj ~Yoyo w dyskusji. Merytoryka to nie „spięcie”, tylko fakty, których ci tu na razie brakuje.
    Skoro od lat dostrzegasz te „zabiegi księgowe”, to wymień chociaż jeden konkret, który zakwestionował biegły rewident w ubiegłych latach. Straszenie raportami, których jeszcze nie ma, to zwykłe wróżenie z fusów. Dlaczego banki od lat kredytują te projekty i nie widzą tego, co ty? Czekam na fakty, a nie ogólniki.
[x]
RANKPROGR 0,00% 4,00 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.