• Będzie demo? Autor: ~Hybotek [195.206.105.*]
    Jeśli nie pojadą w czerwcu wszyscy wiemy co się dzieje jesienią. Premiera wtedy to też szaleństwo. Jeszcze mrożę ale linia jest cienka
  • Re: Będzie demo? Autor: ~Starward [46.227.240.*]
    Testy otwarte na steam już niedługo czerwiec demko i ciut później wczesny dostęp.
  • Re: Będzie demo? Autor: ~Pter [185.169.64.*]
    Odliczam dni żeby zobaczyć jak się rozwalają o drzewa ta gra wygląda jakby robił student w latach 2000. Odstaje słabo wygląda i denne filmy czuję nosem że będzie źle
  • Re: Będzie demo? Autor: ~But [185.213.23.*]
    Mnie też się nie podoba, ale niestety trzymam może tylko jak mi się wydaje marketing robią słaby.
    No drzewa będą fajne.. mam na myśli drzewka umiejętności postaci jak w ARC Raiders zapowiada się na gruuuby hicior z Into the fire :D
  • Re: Będzie demo? Autor: ~Marlo [109.123.108.*]
    Człowieku Arc Riders to jest multiplayer i co kopiują to? Mam nadzieję, że jes tam jakiś rozum. No Żarty XD napedzaczu
    Wiadomo że nie sprzeda się jak Arc Raiders ponad 10mln kopii ale 500tys - 1mln(to by poszło na ok 100xl przy tej małej kapitalizacji) jak już bo to nie multi, a single a potem dojdzie też co op czekamy spokojnie, aha zapomniałem dodać wywalcie po co tu siedziciewywalcie że strata i problem z głowy. Takiego naganianie na spadki od 2tygodni dawno nie widziałem na żadnej spółce(jak tylko awansowała gra mocno na wishliscie i to jeszcze przed demem). Dobrze wiecie że jest ogromny potencjał do wzrostów powodzenia może jeszcze coś tam pozbieranie tanio z rynku do dema i premiery, ale czasu coraz mniej tik tak.. zegara tyka.. Powodzonka miłego zbierania i do zobaczenia już niedługo po premierze gry.. Chce widzieć mordki jak zobaczą ok 70zl kurs a oddali poniżej dychy haha :D
  • Re: Będzie demo? Autor: ~Napalm [83.29.169.*]
    Z jakiegoś powodu extraction shooters są multi. Może chodzi o to, że bez walki z innymi ludźmi to nie ma sensu? FAcepalm
  • Re: Będzie demo? Autor: ~Napalm [83.29.169.*]
    Znowu idą w radykalną niszę
  • Re: Będzie demo? Autor: ~Forsiak [69.67.148.*]
    Naganiacz szkoda czasu
[x]
STARWARD 0,00% 8,38 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.