Ja już 220k na plusie chłopcy. A wy dalej grajcie w kontrze do trendu. X5 nowe zamówione, po wynikach wpłacę całość do salonu i jeszcze mi bańka zostanie. To jest życie hehe
Historycznie najniższy kurs akcji Cyfrowego Polsatu (obecnie Grupa Polsat Plus) odnotowano w marcu 2024 roku, kiedy to cena akcji spadła do poziomu około 10,13 zł w trakcie sesji. W tym roku minimalna cena to 10.71.
Cud to był jak kupowałeś akcje po 9 zł takie to są Janusz biznesu
Analityk 9zl a 9,6560 zł jaka to jest różnica w procentach i czy nie widzisz różnicy? A jakie są sprzedawane pakiety akcji przy takich dziennych dołkach czasami to są pojedyncze akcje. Jezeli mówimy tu o kilku akcjach kupionych po 9.7 a sprzedanych po 16 zł to nie ta skala co nie interesuje i przepraszam, że mogłem kogoś obrazić. Kupiłem sporo tych akcji ze średnią 12 zł i jestem mega niezadowolony z mojej decyzji. Straciłem dużo kasy na tej decyzji
Stratę to macie dopiero jak sprzedacie poniżej ceny zakupu. Dopóki masz akcje na koncie to strata jest tylko teoretyczna - za miesiąc może się okazać że masz spory zysk.
Dnia 2026-04-15 o godz. 22:20 ~Mmm napisał(a): > Tu jeden z powyższych pisał że nawet było poniżej 9 :))) więc ci się nie dziwię
nie obchodzi mnie leszczu kto co pisal, ja na gieldzie siedze od 6-7 lat i pamietam kurs ponizej 10 i tyle, w ciagu ostatnich 4-5 lat na pewno bylo ponizej 10, moze i krotko, ale bylo