• Short,short, short Autor: ~Matematyk [31.0.44.*]
    Czy Was nie interesuje fatalna sytuacja finansowa w spółce ? Kiedy dokończą plan naprawczo-oszczędnościowy w spółce ? Im szybciej tym prędzej spółka zacznie zarabiać netto i ucieknie sam bez waszego pisania -kiedy short odkupi akcje-
  • Re: Short,short, short Autor: ~Mario [5.173.19.*]
    Bankrut zwykle odbija i nic na to short ani miłośnicy wystrzałów nie poradzą. https://www.reuters.com/business/aerospace-defense/us-iran-talk-truce-israel-digs-forever-war-2026-04-09/

Cykl koniunkturalny, szok podażowy ile razy to już było. Mówią geopolityka nie pomoże. Ja pytam jak kończyły się wszystkie właściwie konflikty na bliskim wschodzie. Kto obstawia stabilizację niech inwestuje w WIG20 przecież mamy historyczna hossę
  • Re: Short,short, short Autor: ~Pietrek [37.157.201.*]
    Nieważne własne rachunki, pal licho straty. Na Londyn marsz !
    Nie mam kolego minusa ale to nieistotne. Nie interesuje mnie też qrt i ich decyzje inwestycyjne. Forum traktuje humorystycznie podobnie jak Twój nic nie wnoszący wpis
  • Re: Short,short, short Autor: ~Valuś [31.60.248.*]
    Humorystycznie się zrobi jak będziecie dyndać jeszcze parę lat na haku. Szefjuż obiecał umowę „pisarczykom” na lata.
    Na umowie pracują tylko wyrobnicy. Ludzie wolni nie muszą. Może jak dorośniesz to też zostaniesz swoim szefem i nikt już nie będzie cię okłamywał.
  • Re: Short,short, short Autor: ~Paweł [89.151.47.*]
    W samo sedno tego, co się dzieje na tym forum.
[x]
JSW -1,11% 28,39 2026-05-08 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.