wrocilismy dzis na 24, czyli poziom wyjscia espi o kopalni w RPA. ruch zanegowany jednak. Źle to wygląda. Zakladalem atak na szczyt 32 po korekcie, ale to juz nie jest korekta
lecimy tak jak wszystkie weglowki - szkoda tylko ze wczesniej nie roslo jak bogdanka itp :-)
jak polecimy z trendem to pewnie powrot na 15-17 i potem zobaczymy
Dnia 2026-04-16 o godz. 17:32 ~XXX napisał(a): > Ciesz sie ze daje wskazówki. Robie to pro bonowiec nie marudź i zarabiaj z nami.
ta pro bono hahaha dobre sobie. siedzicie tu dzien i noc sobote i niedziele i naganiacie w jedna badz druga strone w zaleznosci gdzie wiatr zawieje i mowisz ze robisz to bez wlasnego interesu. kon by sie usmial ;-) ja wiem ze zyjemy w zaklamanych czasach w ktorych polityk potrafi zanegowac wlasne nazwisko przed kamera, ale wierze ze wiekszosc inwestorow ma IQ wyzsze niz toster(chociaz czasami mam watpliwosci jak przegladam to forum)
Święta racja. Kto dobierał i wciąż dobiera, ten swoje wyciągnie, a kto wywalił walor, ten już zrealizował zysk albo wtopił. Zasada jest prosta, póki nie zamkniesz pozycji, wszystko jest tylko na papierze – nie ma ani straty, ani zysku. Czekamy na espi gramy dalej.
Tak masz racje gramy pod stocznie, gdzie Bumech wybuduje trzy lotniskowce do końca III kwartału 2026 no może przy dobrych wiatrach do końca II kwartału 2026. Omijać szerokim łukiem Bumech.
następny. sprzedał i poświęca wolny czas żeby namówić innych do sprzedaży. jak bym sprzedał to nawet sekundy dłużej bym tu nie spędził. a ten będzie tu prostował kolejne 5 miesięcy dzień i noc mówiąc jak mu źle było z bumechem w portfelu. sami masochosci.na tym forum. nikt nie lubi spółki a wszyscy zawalają forum od rana do wieczora. cyrk na kolkach
Dnia 2026-04-16 o godz. 19:36 ~CalyTakiTen napisał(a): > następny. sprzedał i poświęca wolny czas żeby namówić innych do sprzedaży. jak bym sprzedał to nawet sekundy dłużej bym tu nie spędził. a ten będzie tu prostował kolejne 5 miesięcy dzień i noc mówiąc jak mu źle było z bumechem w portfelu. sami masochosci.na tym forum. nikt nie lubi spółki a wszyscy zawalają forum od rana do wieczora. cyrk na kolkach
Szanowny kolego zanim coś Napiszesz , to proszę o dwa kroki wstecz . Tam są moje argumenty dla czego lub czemu zmieniłem narrację. A tak na marginesie , żebyś nie kluczył jestem na Bumechu od sierpnia 2025 roku cena nabycia jednej akcji 15 złociszy i nie sprzedałem nawet przy podbitce na 42zł . Gdyż wyglądało naprawdę rozwojowo i dalej do brzegu z tematem . Ukazało się około 10 ESPI . Do dzisiejszego dnia zero komercjalizacji . Więc jest takie stare Polskie powiedzenie ....cygan tylko raz przechodzi przez wieś .
Wolf1975 napisał ,, A tak na marginesie , żebyś nie kluczył jestem na Bumechu od sierpnia 2025 roku cena nabycia jednej akcji 15 złociszy i nie sprzedałem nawet przy podbitce na 42zł . Gdyż wyglądało naprawdę rozwojowo i dalej do brzegu z tematem . Ukazało się około 10 ESPI ...
Rozumiem że jesteś rozczarowany bo chciałeś w pół roku grubo przytulić. A więc jesteś tzw ,,młodym leszczem" I dużo przed Tobą jeszcze nauki.
A teraz przeanalizuj sobie za ostatnie pół roku wszystkie espi, pomyśl i bądź cierpliwy.
mnie nie interesuje od kiedy tu jesteś ile miales a nawet wogole mnie nie interesuje kim jesteś. jak byś sobie zadał trud i przeczytał na co odpowiadasz to byś wiedział że odnoszę się do sytuacji w której ktoś sprzedaje akcję a dalej spędza czas na forum namawiając kogokolwiek na cokolwiek. w momencie w którym sprzedał bym swoje akcje już nigdy więcej na ten forum byś mnie nie spotkał. a ty dalej poświęcasz swój wolny czas na gadkę na temat spolki w której nie jesteś. powiedziec o tobie toster to zdecydowanie cię przecenić. cieszymy się że już nie jesteś z nami w akcjonariacie. bon voyage.
Przeczytałem dziś sporą część komentarzy od godziny 19 i dochodzę do konkluzji . Zdecydowana większość nie potrafi czytać ze zrozumieniem . Jeżeli uraziłem jakiś autorytet lub rekina parkietu to nie zostaje mi nic innego jak napisać PRZEPRASZAM ZA SZCZEROŚĆ.