• negacja info o RPA Autor: ~zeXon [85.221.158.*]
    wrocilismy dzis na 24, czyli poziom wyjscia espi o kopalni w RPA. ruch zanegowany jednak. Źle to wygląda. Zakladalem atak na szczyt 32 po korekcie, ale to juz nie jest korekta
  • Re: negacja info o RPA Autor: ~ulica [217.173.3.*]
    lecimy tak jak wszystkie weglowki - szkoda tylko ze wczesniej nie roslo jak bogdanka itp :-)
    jak polecimy z trendem to pewnie powrot na 15-17 i potem zobaczymy
  • Re: negacja info o RPA Autor: ~Gosciu [37.30.30.*]
    Ja tam poczekam przy 20 z małym hakiem...
  • Re: negacja info o RPA Autor: ~Amelia [83.29.87.*]
    Przynajmniej ktos uczviwie pisze. Gdzie te troo co zielen na zamku dzis zapewnial i 28?? Gdzie oni
  • Re: negacja info o RPA Autor: ~Kajol [176.107.34.*]
    27 na zamku bedzie
  • Re: negacja info o RPA Autor: ~TakaPrawda [217.97.70.*]
    Jakie 28? O 40 pisali
  • Re: negacja info o RPA Autor: ~ulica [217.173.3.*]
    ja tez chetnie dokupie w okolicy 20, ale tutaj schemat powtarzalny - mega rajd pod espi, a potem marazm jakby spolka miala sie zawijac

Zobaczymy
    W końcu na tym zarabiają..
    Nic tylko się przyłączać..
  • Re: negacja info o RPA Autor: ~Vlad [31.178.131.*]
    możesz 20 nie doczekać ;)) chętnych na K przy takim wychyleniu jest sporo
    I tak może być..
    Ale trza próbować vladku.
  • Re: negacja info o RPA Autor: ~Johny_bravo [31.0.74.*]
    Dokładnie to samo myślę
  • Re: negacja info o RPA Autor: wacekw [83.29.245.*]
    Wykorzystali okazję na wywalenie pół miliona akcji ale pytanie kto to zebrał, przecież nie ulica ani te płotki jak marcysie, jelony itip.

• Re: negacja info o RPA Autor: ~Vlad [31.178.131.*]
    jak przecenili to wziąłem ;)))
    dokładnie tak to działa w Biedrze
  • Re: negacja info o RPA Autor: ~XXX [84.39.161.*]
    Przed raportem wroci na wsparcie po raporcie luka w dół kilkanaście procent.
  • Re: negacja info o RPA Autor: ~Ano [37.248.217.*]
    Lecimy na 11złotych ?
    Tak tam robimy kółko te poziomy zbyt ryzykowne zostawiamy je dla black944 niech wisi. Czrkamy do raportu i po nim atak z poziomu 11.
  • Re: negacja info o RPA Autor: ~Bono [37.31.10.*]
    Lumpy do biedry a nie na gielde
    Ciesz sie ze daje wskazówki. Robie to pro bonowiec nie marudź i zarabiaj z nami.
  • Re: negacja info o RPA Autor: ~CalyTakiTen [128.77.88.*]
    Dnia 2026-04-16 o godz. 17:32 ~XXX napisał(a):
    > Ciesz sie ze daje wskazówki. Robie to pro bonowiec nie marudź i zarabiaj z nami.

ta pro bono hahaha dobre sobie. siedzicie tu dzien i noc sobote i niedziele i naganiacie w jedna badz druga strone w zaleznosci gdzie wiatr zawieje i mowisz ze robisz to bez wlasnego interesu. kon by sie usmial ;-) ja wiem ze zyjemy w zaklamanych czasach w ktorych polityk potrafi zanegowac wlasne nazwisko przed kamera, ale wierze ze wiekszosc inwestorow ma IQ wyzsze niz toster(chociaz czasami mam watpliwosci jak przegladam to forum)
    Miszcze panie miszcze w zbieraniu butelek
  • Re: negacja info o RPA Autor: ~RZIS [159.26.110.*]
    Święta racja. Kto dobierał i wciąż dobiera, ten swoje wyciągnie, a kto wywalił walor, ten już zrealizował zysk albo wtopił. Zasada jest prosta, póki nie zamkniesz pozycji, wszystko jest tylko na papierze – nie ma ani straty, ani zysku. Czekamy na espi gramy dalej.
  • Re: negacja info o RPA Autor: wolf1975 [178.235.185.*]
    Tak masz racje gramy pod stocznie, gdzie Bumech wybuduje trzy lotniskowce do końca III kwartału 2026 no może przy dobrych wiatrach do końca II kwartału 2026. Omijać szerokim łukiem Bumech.
  • Re: negacja info o RPA Autor: ~CalyTakiTen [45.11.61.*]
    następny. sprzedał i poświęca wolny czas żeby namówić innych do sprzedaży. jak bym sprzedał to nawet sekundy dłużej bym tu nie spędził. a ten będzie tu prostował kolejne 5 miesięcy dzień i noc mówiąc jak mu źle było z bumechem w portfelu. sami masochosci.na tym forum. nikt nie lubi spółki a wszyscy zawalają forum od rana do wieczora. cyrk na kolkach
    Dnia 2026-04-16 o godz. 19:36 ~CalyTakiTen napisał(a):
    > następny. sprzedał i poświęca wolny czas żeby namówić innych do sprzedaży. jak bym sprzedał to nawet sekundy dłużej bym tu nie spędził. a ten będzie tu prostował kolejne 5 miesięcy dzień i noc mówiąc jak mu źle było z bumechem w portfelu. sami masochosci.na tym forum. nikt nie lubi spółki a wszyscy zawalają forum od rana do wieczora. cyrk na kolkach

Szanowny kolego zanim coś Napiszesz , to proszę o dwa kroki wstecz . Tam są moje argumenty dla czego lub czemu zmieniłem narrację. A tak na marginesie , żebyś nie kluczył jestem na Bumechu od sierpnia 2025 roku cena nabycia jednej akcji 15 złociszy i nie sprzedałem nawet przy podbitce na 42zł . Gdyż wyglądało naprawdę rozwojowo i dalej do brzegu z tematem . Ukazało się około 10 ESPI . Do dzisiejszego dnia zero komercjalizacji . Więc jest takie stare Polskie powiedzenie ....cygan tylko raz przechodzi przez wieś .
    No i co.... Komu pomagasz? Lepiej ci? Inni kupujacy liczą na zysk. Ty Sue zawiodłeś idź sobie
    Dnia 2026-04-16 o godz. 20:17 ~Bono napisał(a):
    > No i co.... Komu pomagasz? Lepiej ci? Inni kupujacy liczą na zysk. Ty Sue zawiodłeś idź sobie

Takie pytanko na jaki zysk liczą, matematyka to królewska nauka .. Podbitka 35% a spadek minus 40% to gdzie tu jest zarobek lub dochód ??
  • Re: negacja info o RPA Autor: ~RZIS [159.26.110.*]
    Wolf1975 napisał ,, A tak na marginesie , żebyś nie kluczył jestem na Bumechu od sierpnia 2025 roku cena nabycia jednej akcji 15 złociszy i nie sprzedałem nawet przy podbitce na 42zł . Gdyż wyglądało naprawdę rozwojowo i dalej do brzegu z tematem . Ukazało się około 10 ESPI ...
    Rozumiem że jesteś rozczarowany bo chciałeś w pół roku grubo przytulić. A więc jesteś tzw ,,młodym leszczem" I dużo przed Tobą jeszcze nauki.
    A teraz przeanalizuj sobie za ostatnie pół roku wszystkie espi, pomyśl i bądź cierpliwy.
    Miałeś ze 170 procent zysku a ofajdasz pory ze strata gratuluje hehe
  • Re: negacja info o RPA Autor: f35 [91.150.220.*]
    leczysz traumę? bo źle ci wróżymy
    Źle wam wróży rating tej spółki ale zrozumiesz za jakis czas....
  • Re: negacja info o RPA Autor: ~CalyTakiTen [45.11.61.*]
    mnie nie interesuje od kiedy tu jesteś ile miales a nawet wogole mnie nie interesuje kim jesteś. jak byś sobie zadał trud i przeczytał na co odpowiadasz to byś wiedział że odnoszę się do sytuacji w której ktoś sprzedaje akcję a dalej spędza czas na forum namawiając kogokolwiek na cokolwiek. w momencie w którym sprzedał bym swoje akcje już nigdy więcej na ten forum byś mnie nie spotkał. a ty dalej poświęcasz swój wolny czas na gadkę na temat spolki w której nie jesteś. powiedziec o tobie toster to zdecydowanie cię przecenić. cieszymy się że już nie jesteś z nami w akcjonariacie. bon voyage.
    Przeczytałem dziś sporą część komentarzy od godziny 19 i dochodzę do konkluzji . Zdecydowana większość nie potrafi czytać ze zrozumieniem . Jeżeli uraziłem jakiś autorytet lub rekina parkietu to nie zostaje mi nic innego jak napisać PRZEPRASZAM ZA SZCZEROŚĆ.
[x]
BUMECH -0,53% 18,80 2026-05-28 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.