• akcje S2B za darmo Autor: ~alfred [31.61.176.*]
    Patrząc na dzisiejszy kurs, można już powiedzieć, że cierpliwi otrzymali akcje Syn2Bio w prezencie.
  • Re: akcje S2B za darmo Autor: ~Zwykłyleszcz-krytyk [37.47.93.*]
    Niedługo zapewne będą mieli nie tylko za darmo ale jeszcze z premią
    ...
  • Re: akcje S2B za darmo Autor: ~jenoFakty [93.159.25.*]
    U mnie do pewnego stopnia odwrotnie. PRzy dobrych a nawet neutralnych wiatrach to w prezencie (dla cierpliwych) mam SNT

Kupowałem go dla kardioznacznika a o robotach jakoś pisano ale jakoś mało. i tak między 25 a 35 kupowałem najwięcej..
    Jak syn2bio będzie po 25 to mogę powiedzieć, że nadal mam akcje dla kardioznacznika a SNT jako premia dla cierpliwych...
  • Re: akcje S2B za darmo Autor: ~JAMA [89.151.23.*]
    Przy tych poziomach zakupów to komentarz w punkt . Mam średnią 22 i również zainteresował mnie Synektik z uwagi na Kardioznacznik . Jest nas zapewne takich sporo .
    Powodzenia
  • Re: akcje S2B za darmo Autor: ~hehe [89.228.44.*]
    to jak potrzymasz oba do komercjalizacji kardioznacznika to będzie piękny wynik, czego ci życzę.
  • Re: akcje S2B za darmo Autor: ~Mariusz [5.184.196.*]
    Myślicie że w pierwszych dniach spadnie trochę kurs S2B. Nie ukrywam że interesuje mnie ten papier i liczę że akcjonariusze dywidendowi Synektika zrobią bardzo dużą podać i uda się to kupić po cenie niższej niż wynika to z podziału.
  • Re: akcje S2B za darmo Autor: ~LLL [188.189.52.*]
    Akcje Syn2Bio na debiucie po 23 zł a za parę lat będą po tyle co Synektik teraz. Wtedy to dopiero będzie... że było za darmo!!
  • Re: akcje S2B za darmo Autor: ~Twojeloelo [31.61.237.*]
    Nie, otrzymali je po Złote za sztukę. Do szkoły zwrot na matematyke
  • Re: akcje S2B za darmo Autor: ~Zas [31.61.247.*]
    Pb o syn2bio Inwestor Wojtek: Spółka matka dała nieźle zarobić, teraz Syn2bio zaczyna giełdową karierę - Puls Biznesu - pb.pl https://share.google/44UnneiW5qKUjUXtV
[x]
SYNEKTIK 1,57% 284,20 2026-05-18 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.