Wchodzę tu na forum , ale nie wiem po co . Powinienem tu wejść dopiero za rok albo dwa i wtedy napisać , " a nie mówiłem że pxm będzie po 60 zł ".
A tak siedzę tu prawie codziennie i tylko się nabijam z co niektórych co piszą że czekają na 4,50 .
Ha ha ha ale jaja jak berety
Po 60 to tu nigdy nie będzie i piszę to z pełną świadomością a jeśli chodzi o forum to zaglądaj tu częściej ... zobacz ilu frikoʻw adklejeńców i .... zaraz zaraz jesteś jednym z Nich !! O mua diu !! Jak się tu dostałeś ?
Vip takich stręczycieli jak ty spadziowych chwastów jest tu więcej ale my na takich ochłapów nie zwracamy uwagi ; dlatego kolego trzymamy i wystawiamy jak naj wyższe cenę myślę że 40zł było by super wystawić by w arkuszu zleceń był widać naszą moc a nie groszołapów kółkowiczów a jeśli koś zechce prędzej sprzedać zawsze można zrobić modyfikacje zlecenia i sprzedać ja myślę że po tych informacjach które są w necie to czerwiec lipiec powinno by minimum 30 - 40 zł a grudzień 2026 - styczeń2027 w granicy 70 - 85zł myślę ogólnie że 2027 listopad grudzień może się powtórzyć rok 2007 gdzie było 570zł i powiem tak jest to realna cena po wpisach naszej perełki pozdrawiam wytrwałych a sępy na peron wyć i ujadać i gonić do biedry po pampersy bo obs-ra-cie peron hihihihihi
Przede wszystkim pisz za siebie a nie : uważamy ,wystawiamy itp a dlatego że jak napisałeś myślę to tylko Ty i wyłącznie Ty dostaniesz pstryczka za sianie błędnych info . Bądż facetem a nie trokiem... nie zwracamy uwagi ble ble , ja piszę za siebie i Tylko za siebie a Ty jak chcesz medal za swoją postawę wobec spółki to zadzwoń do prezesa i opowiedz mu o swoich powtarzam swoich przemyśleniach.
Ceny ropy naftowej znów mocno rosną. Następuje to po największym spadku notowań od kwietnia 2020 r., który został wywołany informacją o zgodzie prezydenta USA Donald Trump na pakistańską propozycję dwutygodniowego zawieszenia broni w konflikcie z Iranem. Teraz jednak rozjem na Bliskim Wschodzie staje pod znakiem zapytania.