• Do Akcjonariuszy Autor: ~Janusz [5.173.208.*]
    Czytam te brednie i mam pytanie.
    Czy ma ktoś na tyle odwagi (bo przecież spółka to SYF) żeby sprzedać swoje akcje na górce po 80-60 groszy i kupić z poczwornym zyskiem po 15 groszy ???
    Przecież i tak zaraz tam ma spaść.
    Wiec to teraz jest OKAZJA !!!!
    Czekam zatem przy 0,2 zł.
    Pozdrawiam odważnych.
    Do inteligentnych: Raport z 30.06.2025, 17.07.2025, 08.08.2025 czytać ze zrozumieniem (wiem ze to jest trudne w dzisiejszych czasach :) )
    I jeszcze jedno
    Od kiedy to giełda decyduje w jakim terminie i jakie serie akcji wprowadza ???
  • Re: Do Akcjonariuszy Autor: ~Rex [31.61.177.*]
    No chyba ktoś ciebie posłuchał i wystawił 120 k na 0.80 groni nikt kupić nie chce :/
  • Re: Do Akcjonariuszy Autor: ~Brando [46.134.67.*]
    Rexiu, jak tylko news będzie kupią >1 zeta, więc nie bądź pazerny i nie staraj się zbić kursu, żeby darmo kupić
  • Re: Do Akcjonariuszy Autor: ~Rex [31.61.177.*]
    Ja jednak widzę powolny spadek co by poplochu nie robić, może rano podbitkę na otwarciu zrobią a może nie.. Tak czy siak.. Czarno to widzę xd
  • Re: Do Akcjonariuszy Autor: ~Brando [46.134.67.*]
    Ja uszku, co za przebłysk - wreszcie Twojej inteligencji. Sprzedawaj teraz po nawet 50 groszy - fajny przecinak w wykresie zrobisz, i co jak odpowiedziałeś sobie, odkupisz 3xwiecej po 15 groszy i 5 groszy się ostanie w kieszeni ( tu ja jak sp. z o. o. nie bierem odpowiedzialności nawet do tych 5tysi) i wszyscy będziemy szczęśliwe. Januszku serducho moje, jak dużo masz tych medtech ów to i Grazynce taki Egipt opłacisz, że dziewczyna czuć się będzie jak królewna. Pozdro
[x]
MEDTECH 0,00% 0,75 2026-05-15 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.