Dnia 2026-04-08 o godz. 13:39 ~Wynalazca napisał(a): > A co cię to interesuje? ----------------------- czekam aż tutaj będzie znowu interesujący mnie poziom, aby znowu nisko wejść i szybko zarobić na następnym odbiciu . . .
Dnia 2026-04-08 o godz. 14:01 ~black944 napisał(a): > Dnia 2026-04-08 o godz. 13:39 ~Wynalazca napisał(a): > > A co cię to interesuje? > ----------------------- > czekam aż tutaj będzie znowu interesujący mnie poziom, > aby znowu nisko wejść i szybko zarobić na następnym odbiciu . . .
Oj, a wczoraj pisales, ze ladna sesja. Znowu nie trafiles. Czekaj, teraz odjezdza, ale ty i tak nic nie masz poza hakiem na jsw. Na dino z 30 zl tez nie trafiles. Wszedzie wtopa. NIKT z toba nie pisze, a ja lubie cie dojechac.
Fumis, jak twoje 106 na asseco? Widzew I liga, modivo padaka, a jedyny kumpel to nie.dorozwiniety black. Wpadnij na forum asseco, napisz nam o shortach. Dzisiaj tylko +9%, a od twoich bzzdur juz +25%.
Black, nazze forumowe rsi, juz 11,xx, a ty ludzi na 9,xx namawiales? Gdzie twoj klakier sie podzial? A, na plpC teraz płaczecie. Tam to maja beke z ciebie.
'black944' co ty masz złego do trxymaczy? Napisałeś dnia 08.04.2026 'to chyba nic nie wróży dobrze dla trxymaczy. Dlaczego tak martwisz się o nich? W co ty grasz? A może istotnie pochodzisz uczciwie, bo napisałeś że tutaj jest szulernia. Nie każdy z inwestorów ma czas, inwestują długoterminowo. Powiem ci ze znam takich którzy zarobili, aznam takich też którzy byli szybcy i im nie wyszło. Że tobie się udaje to dobrze, masz szczęście. W jednej z twoich wypowiedzi powiedziałeś że trzeba szybko sprzedać powyżej 10 i będzie możliwość zarobku 3-5% . Mam pytanie czy udalo ci się dzisiaj sprzedać akcje PGE i czy wszystkie ? Napisałeś że jak będzie 9.xxx to brać. Drugie pytanie nie uważasz że jak będą w okolicach 9.xxx to brać, jesteś taki pewny? Dla mnie jeżeli tak będzie, to będzie bardzo źle, bo inwestorzy stracili maszyna PGE , na dobre rozwiązanie sprawy ETS, więc może przebić w dół te 9.xxx, jeżeli do tego dojdą niekorzystne informacje z giełd świata. Sam wiesz że teraz akcje na giełdach są wyśrubowane, nie tylko u nas. Chciałby.
Dnia 2026-05-04 o godz. 18:46 ~Anek napisał(a): 1. 'black944' co ty masz złego do trxymaczy? ----------------- # to nie na trzymaniu się zarabia, tylko na ruchach kursu = ja nie jestem inwestorem / trzymaczem i gram na odbiciach, a ostatni miesiąc był owocny tutaj dzięki sporym ruchom
https://stooq.pl/q/?s=pge&c=1m&t=l&a=lg&b=1 ------------------------------------------------------------------------------------- 2. Napisałeś dnia 08.04.2026 'to chyba nic nie wróży dobrze dla trxymaczy.
Dlaczego tak martwisz się o nich? W co ty grasz? A może istotnie pochodzisz uczciwie, bo napisałeś że tutaj jest szulernia. Nie każdy z inwestorów ma czas, inwestują długoterminowo. ------------------------------------------------------------------------------------- # Ja nie inwestuję długoterminowo, bo gram na odbiciach . . .
3. Powiem ci ze znam takich którzy zarobili, aznam takich też którzy byli szybcy i im nie wyszło.
# Też nam takich wielu . . .
4. Że tobie się udaje to dobrze, masz szczęście. W jednej z twoich wypowiedzi powiedziałeś że trzeba szybko sprzedać powyżej 10 i będzie możliwość zarobku 3-5% .
# takie decyzje są uwarunkowane wykresem i teraz nie pora na oddawanie . . .
---------------------------------------------------------------------------------------- 5. Mam pytanie czy udalo ci się dzisiaj sprzedać akcje PGE i czy wszystkie ?
# nie sprzedaję teraz, ale mam ustawiony S/L = w 84% dopiero za trzecim razem wybija górą . . . https://stooq.pl/q/?s=pge&c=3m&t=l&a=lg&b=1 ------------------------------------------------------------------------------------------
6. Napisałeś że jak będzie 9.xxx to brać.
# https://stooq.pl/q/?s=pge&c=3m&t=l&a=lg&b=1
7. Drugie pytanie nie uważasz że jak będą w okolicach 9.xxx to brać, jesteś taki pewny?
# Ja gram według AT i jak widzisz na tym wykresie było warto brać . . . --------------------------------------------------------------------------------------------
8. la mnie jeżeli tak będzie, to będzie bardzo źle, bo inwestorzy stracili maszyna PGE , na dobre rozwiązanie sprawy ETS, więc może przebić w dół te 9.xxx, jeżeli do tego dojdą niekorzystne informacje z giełd świata. Sam wiesz że teraz akcje na giełdach są wyśrubowane, nie tylko u nas. Chciałby.
# Ja nie jestem inwestorem i raczej staram się grać krótko, szybko ale często . . .
Dnia 2026-04-08 o godz. 13:39 ~Wynalazca napisał(a): > A co cię to interesuje? ----------------------- czekam aż tutaj będzie znowu interesujący mnie poziom, aby znowu nisko wejść i szybko zarobić na następnym odbiciu . . .
O, jest i spoldzielnia czyli black w roznych postaciach jak kiedys obserwatoR. Anek mistrz AI, black miszcz sciemy i realista klon blacka. Pogadajcie sobie. I tak nikt poza wynalazkiem z wami nie dyskutuje, bo i po co?