• Skoro . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Skoro przy tak zielonym WIG20  3534.91  +118.11 (+3.46%)
    PGE się stacza, to chyba to nie wróży dobrze dla tutejszych trzymaczy . . .
  • Re: Skoro . . . Autor: ~Wynalazca [31.61.235.*]
    A co cię to interesuje? Idź na jsw. Nikogo nie obchodzi co myślisz. Grunt, że ci sl zdjęło w pt i pn. Dowodzenia, konfabulantow.
  • Hmmm . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Dnia 2026-04-08 o godz. 13:39 ~Wynalazca napisał(a):
    > A co cię to interesuje?
    -----------------------
    czekam aż tutaj będzie znowu interesujący mnie poziom,
    aby znowu nisko wejść i szybko zarobić na następnym odbiciu . . .

• Re: Hmmm . . . Autor: ~Leszcz [87.199.48.*]
    A ja myślałem że ty już żebrzesz na JSW
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~Wynalazca [188.146.35.*]
    Nie zebrze, bo nie ma akcji jsw. On tylko pisze, ze ma. To jest taki trumpek tego forum ten blackemeryt.
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~Polak [31.61.190.*]
    Black, nie przejmuj się tym płaczkiem
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~Wynalazca [188.146.37.*]
    Diegus dzisiaj jestes polak? Ty sie opiekujesz dziadkiem blackiem, ze go tak pocieszasz? Czy rozdwojenie jazni?
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~Wynalazca [37.30.34.*]
    No, patrz black, nam rosnie, a ty nawet na prowizje na jsw nie zarobiles. A nie, na demo nie ma prowizji.
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~Wynalazca [89.79.144.*]
    Ciekawe, jak tam black na odbiciu jsw? Zarabia wstecznie nasz miszcz. I klakierzy znikneli.
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~Www123 [82.214.140.*]
    Juz zarabia wstecznie. I milczy, bo nie ma sie czym pochwalic. Na mdv sprzedal ze strata, kurs ruszyl, na dia w plecy. Miszcz shoppingu pod odbicia
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~Wynalazca [89.79.144.*]
    Black, jak ci idzie na odbiciu jsw? Pochwal sie. I gdzie twoi klakierzy? Na pge, emerycie, juz sie nie pokazuj. Idz sie osmieszac na inne fora.
  • ELO Mordeczki !!! Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    " Zawiść jest cieniem chwały "
    Pozdrawiam :))))
  • Re: ELO Mordeczki !!! Autor: ~Wynalazca [37.30.34.*]
    Zawisc? Ty mylisz zawisc z punktowaniem konfabulanta, ktorym jestes black.
  • Tik-tak, tik-tak :) Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Dnia 2026-04-08 o godz. 14:01 ~black944 napisał(a):
    > Dnia 2026-04-08 o godz. 13:39 ~Wynalazca napisał(a):
    > > A co cię to interesuje?
    > -----------------------
    > czekam aż tutaj będzie znowu interesujący mnie poziom,
    > aby znowu nisko wejść i szybko zarobić na następnym odbiciu . . .

Chyba warto poczekać jeszcze troszkę dłużej . . .
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~Wynalazca [37.30.37.*]
    Oj, a wczoraj pisales, ze ladna sesja. Znowu nie trafiles. Czekaj, teraz odjezdza, ale ty i tak nic nie masz poza hakiem na jsw. Na dino z 30 zl tez nie trafiles. Wszedzie wtopa. NIKT z toba nie pisze, a ja lubie cie dojechac.
    dojeżdżaj, dojeżdżaj, bo to tylko pokazuje jaki malutki jesteś . . .
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~Fumio [31.0.62.*]
    Jaki tam malutki, to krzykacz forumowy, taki lokalny przy chlast.
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~Wynalazca [37.30.39.*]
    Fumis, jak twoje 106 na asseco? Widzew I liga, modivo padaka, a jedyny kumpel to nie.dorozwiniety black. Wpadnij na forum asseco, napisz nam o shortach. Dzisiaj tylko +9%, a od twoich bzzdur juz +25%.
    Malutkiego to masz, black, wiesz gdzie...
    Malutki to fumio w twoich shortach, black.
    Black, kupiles pge po 9,xx? Tauron jeszcze zdazysz. A nie, ty teraz meczysz ludzi na pkpC
  • Re: Hmmm . . . Autor: ~Wynalazca [82.214.140.*]
    Black, nazze forumowe rsi, juz 11,xx, a ty ludzi na 9,xx namawiales? Gdzie twoj klakier sie podzial? A, na plpC teraz płaczecie. Tam to maja beke z ciebie.
  • Re: Skoro . . . Autor: ~Anek [95.160.93.*]
    'black944' co ty masz złego do trxymaczy? Napisałeś dnia 08.04.2026 'to chyba nic nie wróży dobrze dla trxymaczy. Dlaczego tak martwisz się o nich? W co ty grasz? A może istotnie pochodzisz uczciwie, bo napisałeś że tutaj jest szulernia. Nie każdy z inwestorów ma czas, inwestują długoterminowo. Powiem ci ze znam takich którzy zarobili, aznam takich też którzy byli szybcy i im nie wyszło. Że tobie się udaje to dobrze, masz szczęście. W jednej z twoich wypowiedzi powiedziałeś że trzeba szybko sprzedać powyżej 10 i będzie możliwość zarobku 3-5% . Mam pytanie czy udalo ci się dzisiaj sprzedać akcje PGE i czy wszystkie ? Napisałeś że jak będzie 9.xxx to brać. Drugie pytanie nie uważasz że jak będą w okolicach 9.xxx to brać, jesteś taki pewny? Dla mnie jeżeli tak będzie, to będzie bardzo źle, bo inwestorzy stracili maszyna PGE , na dobre rozwiązanie sprawy ETS, więc może przebić w dół te 9.xxx, jeżeli do tego dojdą niekorzystne informacje z giełd świata. Sam wiesz że teraz akcje na giełdach są wyśrubowane, nie tylko u nas. Chciałby.
  • Anek Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Dnia 2026-05-04 o godz. 18:46 ~Anek napisał(a):
    1. 'black944' co ty masz złego do trxymaczy?
    -----------------
    # to nie na trzymaniu się zarabia, tylko na ruchach kursu = ja nie jestem inwestorem / trzymaczem i gram na odbiciach,
    a ostatni miesiąc był owocny tutaj dzięki sporym ruchom

https://stooq.pl/q/?s=pge&c=1m&t=l&a=lg&b=1
    -------------------------------------------------------------------------------------
    2. Napisałeś dnia 08.04.2026 'to chyba nic nie wróży dobrze dla trxymaczy.

Dlaczego tak martwisz się o nich? W co ty grasz? A może istotnie pochodzisz uczciwie, bo napisałeś że tutaj jest szulernia. Nie każdy z inwestorów ma czas, inwestują długoterminowo.
    -------------------------------------------------------------------------------------
    # Ja nie inwestuję długoterminowo, bo gram na odbiciach . . .

3. Powiem ci ze znam takich którzy zarobili, aznam takich też którzy byli szybcy i im nie wyszło.

# Też nam takich wielu . . .

4. Że tobie się udaje to dobrze, masz szczęście.
    W jednej z twoich wypowiedzi powiedziałeś że trzeba szybko sprzedać powyżej 10 i będzie możliwość zarobku 3-5% .

# takie decyzje są uwarunkowane wykresem i teraz nie pora na oddawanie . . .

----------------------------------------------------------------------------------------
    5. Mam pytanie czy udalo ci się dzisiaj sprzedać akcje PGE i czy wszystkie ?

# nie sprzedaję teraz, ale mam ustawiony S/L = w 84% dopiero za trzecim razem wybija górą . . .
    https://stooq.pl/q/?s=pge&c=3m&t=l&a=lg&b=1
    ------------------------------------------------------------------------------------------

6. Napisałeś że jak będzie 9.xxx to brać.

# https://stooq.pl/q/?s=pge&c=3m&t=l&a=lg&b=1

7. Drugie pytanie nie uważasz że jak będą w okolicach 9.xxx to brać, jesteś taki pewny?

# Ja gram według AT i jak widzisz na tym wykresie było warto brać . . .
    --------------------------------------------------------------------------------------------

8. la mnie jeżeli tak będzie, to będzie bardzo źle, bo inwestorzy stracili maszyna PGE , na dobre rozwiązanie sprawy ETS, więc może przebić w dół te 9.xxx, jeżeli do tego dojdą niekorzystne informacje z giełd świata. Sam wiesz że teraz akcje na giełdach są wyśrubowane, nie tylko u nas. Chciałby.

# Ja nie jestem inwestorem i raczej staram się grać krótko, szybko ale często . . .

Pozdrawiam

Krótko, szybko ale często . . .
    # Ja nie jestem inwestorem i raczej staram się grać krótko, szybko ale często . . .

Pozdrawiam
  • Ciepło, ciepło . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Dnia 2026-04-08 o godz. 13:39 ~Wynalazca napisał(a):
    > A co cię to interesuje?
    -----------------------
    czekam aż tutaj będzie znowu interesujący mnie poziom,
    aby znowu nisko wejść i szybko zarobić na następnym odbiciu . . .
  • Re: Ciepło, ciepło . . . Autor: ~Misiek [37.31.44.*]
    Czemu,to tak wali w dół?
  • Re: Anek Autor: ~Polonez [217.96.198.*]
    Czarny, znowu masz rację
  • Re: Anek Autor: ~Wynalazca [89.79.144.*]
    Czarny, znowu nie miales racji, ale klakierowi zmieniles IP. Szacun. Musisz sobie robic dobrze do takich wpisow, co?
  • Re: Anek Autor: ~Realista [37.47.81.*]
    Wynalazca, co z tobą jest nie tak?
  • Re: Anek Autor: ~Wynalazca [37.30.33.*]
    A co z ta nie tak, realista? Masz co merytorycznego do napisania czy kolejny obronca klakier blacka? Napisz nam.
  • Re: Skoro . . . Autor: ~Anek [95.160.93.*]
    Twój scenariusz Black sprawdza się, znowu zrobisz. Każdy widzi Co na rynku o końcówkę
  • Re: Skoro . . . Autor: ~Realista [37.47.81.*]
    Black się rzadko myli, więc to chyba tylko kwestia czasu
  • Zawiść jest cieniem chwały :))))))) Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Ciepło, ciepło . . .
  • Re: Zawiść jest cieniem chwały :))))))) Autor: ~Www123 [82.214.140.*]
    O, jest i spoldzielnia czyli black w roznych postaciach jak kiedys obserwatoR. Anek mistrz AI, black miszcz sciemy i realista klon blacka. Pogadajcie sobie. I tak nikt poza wynalazkiem z wami nie dyskutuje, bo i po co?
  • Re: Zawiść jest cieniem chwały :))))))) Autor: ~XD [31.61.241.*]
    Wynalazca, japa tam. :)
[x]
PGE 0,51% 9,49 2026-07-01 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.