Hold your horses. Serio? To modivo. Nie zdziwi mnie jak dzisiaj wig20 pojdzie 3-4% do gory a modivo skonczy w okolicy 0 czy na minusie po mocnym np 3-4% wzroscie zaraz po otwarciu. Po wczorajszej sesji i zeszlym tygodniu to tutaj nawet jakby bylo +5% to jest nic niestety
Kibicuje mocno, ale nie ma szans na 15%. Zgadzam się z TodoVaBien. Na początku wzroscik potem jak zwykle. Chyba że wczorajszy zjazd był już ostatnimi podrygami przed nadchodzącymi wzrostami w co nie wierzę.
To ze sie nalezy zgadzam sie w 100%. Tylko to niestety nie oznacza, ze tak bedzie. Ja nie wierze w trwale wzrosty bez jakis pozytywnych informacji ze spolki, a niestety takimi ten smieszny zarzad nas nie rozpieszcza. Nawet gdyby to dzisiaj roslo 10% (abstrakcja, ale zalozmy) to taki wzrost zapewne sie nie utrzyma poniewaz ci co wchodzili w przedziale 85-90 zl by realizowali zyski. Dlatego moj scenariusz na dzisiejsza sesje jest taki, ze na start beda wzrosty, shorty pozwola sie wyszalec kupujacym i po godzinie jak popyt siadzie to zacznie sie powolne ubijanie kursu. Mam nadzieje, ze sie myle, ale chyba zbyt dobrze znam juz te mechanizmy tutaj panujace
Eustachy, ale pomijajac to pie*** shortow to sam widzisz co sie dzieje z kursem i jak jest recznie sterowany. I sorry, ale moze a nawet musi to wku*** i czlowiek siedzi z myslami czy sie pozbyc tych śmieciowych akcji i starac sie odrobic gdzie indziej, ale finalnie zostaje i okazuje sie ze to blad
Do Dino tego nie ma co porównywać, Dino to spółka która nigdy nie miała żadnego kwartału na minusie i zarabiania ogromną kasę, a poleciała bo zarobiła mniej niż wyznaczyli analitycy, ale to i tak dużo pieniędzy. To jak tam nie odbiło, to nie wiem co musi się stać żeby Modivo wróciło powyżej 120zl, nie mówiąc o większych poziomach.