Skąd wziąłeś 30% naganiaczu? Z komunikatu to nie wynika. Ale jedno jest faktycznie ciekawe że ktoś bierze akcje z rynku zamiast wpłacić kase do spółki i dostać 500k akcji za jakieś grosze i mieć jeszcze więcej. Czyli zależy jej na notowanych akcjach. Spodziewa się jakiegoś newsa, który podbije tu mocno kurs? Dla mnie to jedyne logiczne wyjaśnienie, nie wierzę, że ktoś kupowałby na ślepo śmiecia.
Dokładnie. Zbierają po umówionych transakcjach w trakcie sesji.Nie ma tak taniej spółki. Super do przejęcia - jeszcze za grosze - i wejścia poprzez nią na giełdę. Stąd WZA i ciekawe uchwały jasno pokazujące, że ktoś właśnie wchodzi
Około miliona akcji się przemieliło w 3 sesje, skąd taki obrót, jak by Nowak sypał to przy zejściu poniżej 33 procent powinien chyba poinformować, przeżucają z wora do wora
Nie do końca. Próg w dół mógł przejść np 1 albo drugiego kwietnia więc ma jeszcze czas. Mnie bardziej interesuje kto kupił. 10% akcji ju z oficjalnie kupiła tajemnicza kobieta. Na WZA Nowak miał zapis o akcjach, ale w sumie mógł już je wtedy sprzedawać. Jednak w skutek przerwy w WZA a potem ponowieniu 21 kwietnia powinniśmy chyba wiedzieć więcej. Spółka jest najmniejszę na giełdzie, z minimalnymi zobowiązaniami, które łatwo zlikwidować poprzez odsprzedaż części game spółki innym podmiotom. Zostanie spółka idealna do przejęcia i wejścia na giełdę szybko i bez większych wydatków
183,025 akcji - 8 kwi 2026 507,782 akcji - 7 kwi 2026 301,877 akcji - 2 kwi 2026 928,533 akcji - 1 kwi 2026 328,990 akcji - 31 mar 2026
Pewnie, że tak. Mógł nawet nic nie oddawać. Ale według mojej koncepcji to on był luba nadal jest tylko figurantem, a kto inny wkrótce ma być prawdziwym inwestorem. ATOMIC JELLY to idealna spółka do wejścia na giełdę bocznymi drzwiami. Sorry ale Nowak jak dla mnie to tylko jakiś figurant/leszcz. Dlatego z miłą chęcią usłyszę, że schodzi pod progi. Tu kto inny będzie właścicielem. Ale czas pokaże jak to wygląda.