Potwierdził, że są w fazie końcowe due dilligance w sprawie nabycia przez Urlopy jednego z tour operatorów z gpw - mówił, że na dniach przekażą wynik badań i analiz Urlopom, jednakże cały zakup kieruje Investments Friends, czyli główny akcjonariusz Urlopów. Powiedział, że same Urlopy tego zakupu nie mogą zrobić, bo potrzebowałyby jeszcze 17 mln dlatego Investments Friends zajmuje się due dilligance. Powiedział, że niebawem nastąpi finalizacja, choć nie chce i tak podgrzewać sytuacji - czytaj: wie Pan nic nie powiem więcej bo chcę jeszcze skupić Urlopy niżej :D:D. Oj. Kolejny powód do wystrzału. Do końca naprawdę będzie bogaty mikołaj...
Patro był o godz. która w topicu. mówił o fonie. do tego na koniec kunica zadał pytanie o przejęcia tour operatorów przez urlopy.pl (sam zresztą wysłałem to pytanie przez formularz kontaktu na www.tvncnbc.pl). Tak więc poszukajcie lepiej. Chyba, że tvn cnbc nie daje na stronę wywiadów, które trwały ok. 7 minut między 17.23 a 17.30 bo do serwisu gadali.
ja pier...... to jest juz chore niech patro robi co chce a zarobia ci ktorzy trafia i tyle, kur.. urlopy przyjma travel plante, nie albo rainbow, nie orbis kur... paranoja
Jeśli urlopy chcą przejąć pakiet kontrolny czyli powyżej 50% to te 17 mln pasowałoby do travelplanet któreh kapitalizacja jest teraz 34 mln zł.To tylko takie moje skojarzenia.
Dnia 2009-10-28 o godz. 19:30 ~kolo napisał(a):
> Jeśli urlopy chcą przejąć pakiet kontrolny czyli powyżej
> 50% to te 17 mln pasowałoby do travelplanet któreh
> kapitalizacja jest teraz 34 mln zł.To tylko takie moje
> skojarzenia.
tylko don patrone wie co jest grane, na rainbole widac ze ktos wolno zbiera po okolo 4-4.1 i tyle trzyma nie widomo jak dlugo jeszcze bo od 25.08 juz troche minelo a w wywiadzie wtedy mowil ze juz blisko i sa zaawansowane rozmowy ale na razie cisza z drugiej strony n atravelu musza dogadac sie tylko z mci a na rainbole z kilkoma akcjonariuszami wiec jeden wielkki znak zapytania , wiec najlepiej miec urlopy bo one napewno urosna jak cos przejma
URLOPY.PL-Raibow Tours SAAutor | ~BULEL [77.253.246.*] 2009-08-27 08:14 Zobacz wątki dotyczące Urlopy.pl S.A.
Zobacz profil Urlopy.pl S.A. .
Czechowicz ma racje ,że to nie chodzi o Travelplanet bo Patrowicz od kilku miesięcy zbiera papiery Rainbow Tours SA .Proponuje przeanalizować ostatnie kilka miesięcy ile akcje urosły i jak obroty były wieksze od wcześniejszego okresu