cos się popsuło i nie było mnie słychać trochę. Widzę, że kurs wrócił do bazy odkąd się nie słyszeliśmy. Ile to będzie z 2 lata? albo i 3. Aczuk, ekspercik i ssss jesteście tu jeszcze? Teraz ze spokojem moge powiedzieć - a nie mówiłem? :)
Ja się niczym nie oszukuje. Ja wiem że powisze w najlepszym wypadku 2 lata. Inna kwestią jest że nie lubię jak ktoś sieje zamęt tak jak ty, tylko dlatego że nie opanował sztuki czytania.
Gra przyniosla dochód 18 mln pokrywający koszty produkcji. Dobra mogę się zgodzić że to znaczy „zarobiła na siebie”. Czyli robią gry które się spłacają.
A gdzie zysk i pokrycie kosztów nowych produkcji? Gdzie rozwój? Gdzie perspektywy?
Nowe projekty w pipe line?
Gra zarobiła na swoj koszt produkcji 18 mln i przekroczyła próg rentowności i generuje już zyski więc możliwe że przez następne miesiące/lata zarobi te 18mlna nawet i więcej
ty gabrys zyjesz w alternatywnej rzeczywistosci obecnie sprzedaz jdm nie starcza na koszty funkcjonowania spolki i to sie nie zmieni odejmij sobie sprzedaz premierowa z pierwszego tygodnia to okaze sie ze sprzedaz kilku tysiecy sztuk miesiecznie przy mega promocjach to wszystko na co mozesz liczyc bo taki jest cykl zycia sprzedazy gier rownie dobrze moglbys oczerkiwac ze topowy sprinter wznawiajac kariere po 50 siatce pobije rekordy zyciowe