Zarząd Firmy Handlowej JAGO S.A. informuje, że w okresie od 30.09.2009 do 27.10.2009 r. nastąpiła częściowa spłata kredytu zaciągniętego w BRE Bank S.A. ( zaciągniętego przez STORMM S.A. ) w wysokości 1.700.000,00 PLN . Obecne zadłużenie emitenta w BRE Bank S.A. wynosi 8.300.000,00 PLN.
To jest dobra wiadomość.
Proponuję wziąć pod uwagę fakt przejęcia Stormma, Wyniki na III Kwartał FH Jagobędą lepsze.
Mn dlatego, że do bilansu zamknięcia przejmowanej firmy Jago S.A. uwzględni wyceną akcji przejmowanych.
Intersuje mnie jeszcze wskaźnik EBIT, mam nadzieję, że się poprawił. jeśli tak będzie, to grupa powinna pokazać spory zysk netto.
poczynili duze inwestycje w I półroczu na lodówki do sklepów i auta...to odbiło się na wynikach.. teraz będą jechać na nowym to i związane z tym koszty sie zminiejszą do tego nie będą musieli wydawać kasy przez najbliższy czas na auta i lodóweczki :D a i nie długo powinno być jakieś info o moczniku, deklarowali informować na bieżąco a płatność miesięczna...
gg bo niebrzyd jest glabem i woli wywalac zremba po 1,05 niz zrobic mala pompke i oddac ludziom po 1,5 tak jak to zrobil ostatnio-)) a najlepiej jakby walil pkc -))))
a co ma lubienie do tego ze piszesz bzdury???
pelna zgoda ja jestem nastawiony pozytywnie ty negatywnie ,tyle tylko ze to ty piszesz totalnie wyssane z palca nielogiczne bzdury !!!