• Jago-INFO!! Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    Zarząd Firmy Handlowej JAGO S.A. informuje, że w okresie od 30.09.2009 do 27.10.2009 r. nastąpiła częściowa spłata kredytu zaciągniętego w BRE Bank S.A. ( zaciągniętego przez STORMM S.A. ) w wysokości 1.700.000,00 PLN . Obecne zadłużenie emitenta w BRE Bank S.A. wynosi 8.300.000,00 PLN.

ps. a to odnośnie zbliżających się swiąt

http://demotywatory.pl/325393/1-listopada
  • Re: Jago-INFO!! Autor: ~waclaw [62.141.210.*]
    1,7 splacone -)znaczy 3,4 mln przyciete na tlustych LONGACH!!!!!!!!!!-))))))))))
  • Re: Jago-INFO!! Autor: ~Akcjonariusz T [160.83.42.*]
    To jest dobra wiadomość.
    Proponuję wziąć pod uwagę fakt przejęcia Stormma, Wyniki na III Kwartał FH Jagobędą lepsze.
    Mn dlatego, że do bilansu zamknięcia przejmowanej firmy Jago S.A. uwzględni wyceną akcji przejmowanych.
    Intersuje mnie jeszcze wskaźnik EBIT, mam nadzieję, że się poprawił. jeśli tak będzie, to grupa powinna pokazać spory zysk netto.
  • Re: Jago-INFO!! Autor: ~Kokos [88.199.25.*]
    Na spore zyski to chyba za wcześnie ,ale powinno być lepiej .
  • Re: Jago-INFO!! Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    poczynili duze inwestycje w I półroczu na lodówki do sklepów i auta...to odbiło się na wynikach.. teraz będą jechać na nowym to i związane z tym koszty sie zminiejszą do tego nie będą musieli wydawać kasy przez najbliższy czas na auta i lodóweczki :D a i nie długo powinno być jakieś info o moczniku, deklarowali informować na bieżąco a płatność miesięczna...

kurs dzisiejszy mnie powala :/
    kurs powalał aczkolwiek nie najgorsze zamknięcie :) teraz powalaja mnie moje błędy ort i interpunkcyjne w poscie powyzej :)

oby do połowy listopada... i ciekawi mnie temat zrembu i ganta... w portfelu jago

pozdrawiam wierny i niewierny akcjonarjat
  • Re: Jago-INFO!! Autor: ~dżaga [89.74.185.*]
    Fajnie by było jakby jeszcze kursu pilnowali.
    Oczywiście powiedzą, że teraz nie ma sensu i będą mieli rację.
    Czuję, że do raportu powitamy 2 zł.
  • Re: Jago-INFO!! Autor: ~prokopow [77.253.68.*]
    2,22 jest silnym wsparciem kanału wzrostowego przed wybicem musieliśmy go zaliczyć
    wyniki 5 listopada zobaczymy :)
    za III kwartał 2009 - 16 listopada 2009 r. (poniedziałek)
  • Re: Jago-INFO!! Autor: ~dżaga [192.138.111.*]
    Raport jest 13 w piątek a 16 jest NWZA
    technika technika ale zastanowcie sie skad kasa na splate kredytu??? gdzie i na czym zarobili te pare baniek-)
  • Re: Jago-INFO!! Autor: ~gg [81.190.251.*]
    sprzedali zremba.
    a gdzie to oglosili?????wklej komunikat-)) rusz troszke glowka tak tyci tyci zanim jakas kolejna bzdure napiszesz
    ruszylkem glowka. przepraszam. nie sprzedali, ale sa w trakcie. juz lepiej, waclawku?
    gdzie jest granica glupoty i braku logiki?
    tak sa w trakcie i nie informuja-)))))))
    gg bo niebrzyd jest glabem i woli wywalac zremba po 1,05 niz zrobic mala pompke i oddac ludziom po 1,5 tak jak to zrobil ostatnio-)) a najlepiej jakby walil pkc -))))

lubie ciebie, waclawku :) taki irus, tylko pozytywnie nastawiony do spolki hehe
    a co ma lubienie do tego ze piszesz bzdury???
    pelna zgoda ja jestem nastawiony pozytywnie ty negatywnie ,tyle tylko ze to ty piszesz totalnie wyssane z palca nielogiczne bzdury !!!
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.