Jak wchodziłem papier w 2024 to można tu bylo przeczytać cokolwiek z treścią. Dziś nie ma sensu się tu zatrzymywać. Co nie zmienia faktu że 270 już niebawem.
Bez odbioru
Dokladnie o takich komentarzach i postachpisałem. Grupa ludzi którzy traktują forum jako miejsce do leczenia swoich kompleksów zamiast merytorycznej wymiany informacji/opinii mających wpływ na kurs. Szkoda bo 50 osób ma teoretycznie wiekszę szanse na szybkie wyłapanie istotnych informacji lub przeanalizowanie danych z wykresów , porównanie interpretacji danych etc. Ale to chyba grochem o ścianę.
Masz naiwne przekonanie, że forum powinno takie, czy inne. Łatwiej by ci było, gdybyś rozumiał otaczającą rzeczywistość, niż narzekał że nie pasuje do twoich wyobrażeń i oczekiwań.
Z doświadczenia wiem, że często moderator blokuje sensowne wpisy, a rynsztok płynie szerokim strumieniem.
To forum służy zabawie.
Niby po co ktoś, kto ma poukładane w głowie i wiedzę i zrozumienie miałby tracić czas na dzielenie się swoimi przemyśleniami?
Lajki na tym forum osobiscie traktuje jako indeks ilości longów i szortów. Jak Lol napisze że bedzie 100 shorty się cieszą. Jak jakis Akcjomariusz napisze o 1000 dostaje lajki od longów (ale tych naiwnych) ja realnie piszę o 270 w krótkim terminie. Pewnie w przyszlosci bedzie 400. Ale w kwietniu zadowole się 270