• Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~Drogo [37.30.6.*]
    Tak rynek słabo wycenia akcje ICE. Pizza analitycy że cena 63 zł to szczyt i sukces CC jest JEDNORAZOWY i wszystko już w cenie ...

Na FB można przeczytać ...
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~gracz [45.134.212.*]
    Dnia 2026-04-06 o godz. 08:23 ~Drogo napisał(a):
    > Tak rynek słabo wycenia akcje ICE. Pizza analitycy że cena 63 zł to szczyt i sukces CC jest JEDNORAZOWY i wszystko już w cenie ...
    > >
    > > Na FB można przeczytać ...

CZYLI NAGONKA NA ....sprzedaz azkcji...i kombinowanie jakl wyrawac resztki akcji w obrocie do swoich lapek....TRWA W NAJLESZE....

To ze przekonuja iz...np DEAL na 300 M $..za sam CC......ma skutkowac maxymalna wyceną spółki 150 - 160 M $ .....świadczy tylko o jednym o Panicznym wrecz...THE..BILLNYM....naganiaiem...na Spzredaz akcji....i stosowaniem presji ...aby INWESTORZY ci co maja akcje ..chociaz troche puscili....pakiety akcji ktore trzymaja w swoich portfelach....BO TERMINY Prawdziwego potencjalu GONIĄ .komercjalizacje ....CC....AC...PP.....rozwoj MM...i dalsze palny rozwojowe spolki EP.B i kolejnych projektow....

HEJ....
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~Drogo [37.30.6.*]
    Graczyk ... Spójrz jasno... To że mogą być komercjalizację nie znaczy że będą .. rynek widzi zagrożenia i analitycy na YT raczej się nie MYLĄ bo są od lat na giełdzie ... A co jeśli polityka firmy się zmieni ?? A co jeśli już wojna USA wpływa na decyzję potencjalnych kupców i nie będą inwestować w nowy sprzęt który już jest na rynku ???

Teraz są ważniejsze SPRAWY !!!
    Amunicja !!!
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~gracz [45.134.212.*]
    "rynek" widzial zagrozenia przy ...11 i 13 pln..potem widzial przy 18...i 30..potem przy 50 i 40.....

...Mnie interesuje co JA WIDZE...Ja jako jeden z uczetnikow tego rynku...OD kogos kupowalem akcje po 11..i po 12...Po 13 byc moze kupowalem od Mistrza....Potem tez dobieralem akcyjki po 17 i 15 ....PLN....

Umiesz Liczyc LICZ na siebie....KAzdy kto inwestuje na rynku jest JEGO UCZETNIKIEM..i w jakims stopniu TWORZY TEN RYNEK....Byli tacy Uczestnicy RYNKU...co spzredawali kwioty ICE...jak np NNG...165 K akcji po 8.95 PLN ....byli tacy jak Mistrzyu ktory wytsypal sie po 13 PLN.....ONi widzieli zagrozenia juz wtedy , ale to NIE JEST WAZNE---bo sie MYLILI.....

tak jak ci co teraz spzredaja bo widza zagrozenia w MOJEJ OPINI....tez sie MYLĄ....czas pokaze kto mial racje.....

Rynek mowi jasno PAkuje tutaj Duza forse..i wyznacza JASNY KLAROWNY MOCNY TREND....WZROSTOWY.....a dla kazdego inwestora....pierwsze przykazanie to ....TREND IS YOUR FRIEND...nie graj przeciwko niemu.....---i nie ma znaczenia ze jakies wyrwane z internetu pojedyniecze opinie tych czy owych ---chcą temu Fundamentalnemu prawidłu...zaprzeczac...TREND IS YOUR FRIEND...i tego sie trzymajcie.......

HEJ.......
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~Drogo [37.30.6.*]
    Sprzeciwiam się Twojej wypowiedzi... Zobacz ile fejbukowoczow sprzedało i ile chce sprzedać bo WIE że jest wojna ...

Niech każdy swiadomo podejmuje ryzyko .

Ja się WYPISUJE !!

A WY ???!!!

Myśleć !!!
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~Stary [5.173.147.*]
    Wojna trwa juz 5 tyg i w tym czasie poszlismy w gore, pozatym ani wojna ani nawet obecna cena nie ma znaczenia, liczy sie to za ile sprzedadza CC oraz co uslyszymy o innych projektach
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~Dario [83.26.225.*]
    Drogo, to teraz bedzie mial 45 dni na podjecie decyzji o powrocie hehe
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~Mqrk [195.88.232.*]
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~Szefwszystkichszefow [188.146.138.*]
    Oglądałeś film "chłopaki nie płaczą " ? Że też cię tak samo zapytam..
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~Ice [5.184.117.*]
    Kwinto dlaczego zmieniles nick :-)
    Kazdy wie ze ro Ty Pedro
    Twoja mowa Cie zdradza
    Pozdrawiam seedecznie
    Ucho od sledzia
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~TakaPrawda [83.22.142.*]
    Faktycznie nie wierzy, zwłaszcza że poszło z 34 po korekcie na 64
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~Glina [31.175.42.*]
    Co za bzdury, masakra. Ja trzymam spokojnie do komercjalizacji, kto sprzda ten będzie żalował.
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~tomaszstan [109.199.92.*]
    Darek chyba czas udać się na leczenie .pacjent sprzedał za 40 i beczy .
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~Iceberg901 [93.159.14.*]
    Przecie to ten sam pajac naganiajacy na spadki zeby taniej samemu kupic..myslcie czy jakby komus nie zalezalo na spolce to by tu tyle kwitl?! No to odklejonego od rzeczywistosci trzeba by kogos
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~Buska [94.101.17.*]
    Jutro ogień, tak z osiem procent do przodu, tak to widzę
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~Fluffy [164.127.213.*]
    Jeżeli ktoś sprzedał np po 40 a kupił za 30 to nie ma powodu do zmartwień. Więc nie rozumiem o co autorom chodzi
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~Iceberg901 [94.230.25.*]
    Mam taka nadzieje zensie wyprztykali :)
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~xxx [89.191.129.*]
    Nie było infa - nie będzie ognia. Zeszły tydzień to już pokazał. Dalszy zakres 52,xx - 59,xx.
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~Drogo [31.60.61.*]
    Czyli dziś jepiej sprzedać ?
    Nie. Lepiej uzbroić się w cierpliwość. Wypisywanie bzdur, że lepiej sprzedać czy "dzisiaj ogień" nie zmieni sytuacji. Rynek czeka na komercjalizację, do tego czasu będzie bujało.
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~AduraM [31.183.154.*]

Do wszystkich piszących , nie po wódce.
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~Drogo [31.60.61.*]
    I już 51 na otwarciu ! Będzie lecieć na 39 zł
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~Antynagon [46.113.14.*]
    Kwinto, daj spokój:) 3k akcji i spadek o 10%? Kogo chcesz przestraszyć? Ode mnie akcji nie dostaliście i nie dostaniecie")
  • Re: Rynek nie wierzy w SUKCES. Autor: ~ICe [91.94.110.*]
    Kwinto wróciles jednak.
    Pozdrawiam serdecznie
    Ucho od sledzia
    No i faktycznie ogień- Aż parzy od tej czerwieni! Kto wie może i 8% zrobią? Tylko kierunek przeciwny.
    Jak juz wspomniałem - po co takie bzdury wypisywać? Solidne wzrosty przyjdą jeśli pojawi się info.
    Obecnie kurs próbują ratować poprzez "popychacze"ale jak widać nie zdają egzaminu i podaż zgniata popyt na tym poziomie. Ale każdy z AT wiedział, że będzie dalsze sypanie po nieudanej podbitce w zeszłym tygodniu.
[x]
MEDINICE -2,47% 71,20 2026-05-15 12:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.