Bezsprzecznie. Wesołych świąt dla wszystkich...dla wściekłych spadziow - kolarzy także . Czas na zmianę postępowania panowie i dania sobie spokój z waszą szyderca, jadem i prowokacjami. Kto wierzący niech o tym pomyśli. Ja wierzę,że będzie tu jeszcze dobrze i tego ,aby zarobili ci którzy jednak tu zostaną . Pozdr dla życzliwych i kulturalnych ludzi tutaj
Wesołych Świąt i wytrwałości życzę wszystkim poważnym inwestorom. Wielu nieżyczliwym z tego forum składam natomiast życzenia, by więcej w nich było człowieka, a mniej podstępnego oszusta. Wszystkiego dobrego, idziemy po swoje!
Jak tu mieć więcej wiary i optymizmu jak znów mówią o ataku na Iran bo jutro mija ultimatum, znów będzie tylko więcej nieszczęścia no i czerwień wszędzie(((
jak widzę wpisy Zenka i ten jego żałosny tekst „ściemaZERO” przepisywany setki razy to mnie mdli.
Panie, Panowi, jeszcze będziemy tu świętować, zobaczycie!
Dnia 2026-04-07 o godz. 12:30 ~Zadowolony napisał(a): > jak widzę wpisy Zenka i ten jego żałosny tekst „ściemaZERO” przepisywany setki razy to mnie mdli.
Nie przejmuj się! Mdłości to naturalny odruch fizjologiczny osobnika narażonego na duży stres.
Wyniki SciemaZERO w wersji 0.1 zostały opublikowane ponad rok temu - luty 2025r. Jak widać przez rok nie zrobiły na nikim z poważnych inwestorów żadnego wrażenia. Jedynym kontrahentem którego skręcono, abyś poczuł się lepiej to było Promittens, które na koniec okazało się całkowicie bez kasy.
Teraz masz wyniki ŚciemyFazyZERO w wersji 0,2. I w cale mnie nie dziwi, że znów ściska cię w żołądku.