Jak wygrają, wszystko spłacą i np. będą na plusie 60 000 000 euro ,to akcję powinny latać po jakieś 35 zł?
Dobrze liczę?
Liczę na wygraną między 250 a 350 mln euro. Jakie są Wasze typy?
liczysz tak aby Ci bylo wygodnie....zderz sie z rzeczywistoscia....250-350 to jakbys napisal 400......jesli wygraja to okolice 150...takie jest moje zdanie...czy wtedy wzrosnie kurs...moze spekulacyjnie do 6-9 zl
Re: Wasze typy Autor: ~ZrujnowanyPosiadacz [188.146.35.*]
Sprzedales to zmieniasz optyke o 180 stopni. Szukasz racjonalnych powodow swojej decyzji i w duchu oczekujesz spadku kursu do zera aby uzyskac potwierdzenie swojej decyzji. Zwykla psychologia. Jednak ktos odebral Twoje 100k akcji i kurs sie nie zalamal. Smiem watpic czy to ulica. Raczej Zymianin insider. Ulica tu tylko sprzedaje lub kibicuje - tak to widze.
Pan hmmm już dawno pokazał że jest niczym jak sprzedajnym panikarzem :)
Od razu wiedziałem że wisi wysoko i nagania pisząc ochy i achy aby upłynnić akcje jak najwyżej
A wy go jeszcze broniliście i to jest zabawne
Teraz zmienił front i już nagle firma nie tak fajna a wyrok wielce wątpliwy :)
Najgorszy sort forumowicza co zmienia banderę jak wiatr źle zawieje :D
Tu każdy kto kupił i posiada akcje myśli o zarobku. A Ty w dniu Świat Wielkanocnych oceniasz forumowiczów, przypomina mi to czasy gdy policjant czy ormowiec widział niemal w każdym przestępcę albo złodzieja.
Nie oceniam forumowiczów a ich czyny :)
Wiem zabolało ale może część osób zobaczy jaka obłuda panuje już od dawna na bankierze - a wpisy tutaj można równie dobrze wrzucić do kosza :)
Dnia 2026-04-05 o godz. 22:22 ~Polityczny napisał(a): > Nie oceniam forumowiczów a ich czyny :) > > Wiem zabolało ale może część osób zobaczy jaka obłuda panuje już od dawna na bankierze - a wpisy tutaj można równie dobrze wrzucić do kosza :)
rzeczywiscie oceniasz wyczyny na forum ale ich posuniecia na GPW to juz nie...klepek brakuje ?!