• Ortex za czwartek Autor: oliwiazfanclubupanagoru [185.244.139.*]
    On loan % of FF 0,77%
    On loan Value PLN 2,53 mln
    On loan-DTC 0,4 Days
    Shares On loan 44,35K
    Cost to Borrow 12,95%(to jest strasznie drogo-norwedzy się cenią)
    Short Score 32,02/100(procentowo szansa na short squeeze.Sprawdzalam np. JSW,to jest około 65%)
    Mój wniosek(bardziej przeczucie).Oddali stare,pożyczyli nowe po około 63-64.Wywalili longa i pożyczone w poniedziałek i teraz odkupowanie+oddawanie i zbieranie na następne kółko+straszenie katastrofami. Miłego.
    Wszystkie uwagi coś wnoszące mile widziane.
  • Re: Ortex za czwartek Autor: alicja1992 [83.27.199.*]
    Na short squeeze jest szansa dla utylisation powyżej 85proc ale takie wartości ma CCC od wielu miesięcy i short trzyma się dobrze, podobnie cost to borrow, oczywiście ze te 13proc to bardzo dużo ale mogą na tym jechać miesiącami. W naszym przypadku mało prawdopodobne bo komercjalizacja. No chyba że shorty wiedzą coś czego my nie wiemy..No i podstawowa rzecz. To że pożyczyli to nie znaczy że wywalili w rynek i muszą odkupić. Oni te akcje mogą mieć w swojej armii, oddawać, trzymać, nie muszą ich sprzedawać. Więc nawet jeśli utylisation spada, to nie znaczy że skupili akcje. Mogli oddać te które pożyczyli i trzymają je u siebie. Oni zdają sobie sprawę że Ortex jest dostępny i mogą robić różne zagrywki byśmy to czytali. Zaraz będą wyniki Polsat i zobaczymy czy shorty będą schodzić z utylisation. To będzie ciekawa lekcja
  • Re: Ortex za czwartek Autor: oliwiazfanclubupanagoru [185.244.139.*]
    1)Wykupiłam Ortex,żeby trolle nie próbowały cały czas wszystkim wmawiać,że kurs taki ,czy sraki i owaki,bo spółka jedna wielka katastrofa.Wiemy,ze to oni bujają kursem i jest na to dowód.
    2)Dostali wiatru w żagle po wywiadzie prezesa w którym powiedział, ze przeczekają LOI i następne dopisanie dealu ,bo mają pewność, że minimum przez kilka tyg. nie wejdzie im espi o komercjalizacji CC-zawsze istnieje jeszcze ryzyko dla nich z PP.
    3)Napisałam co to jest short score,bo sama jeszcze wczoraj nie byłam pewna(nowicjusz w technikaliach)
    4)Powinno to też być pomocne w argumentacji z płatnym trollami od shorta. Trzeba nazywać trolli,trollami

• Re: Ortex za czwartek Autor: ~longterm [31.42.10.*]
    Nie znam się na powyższym czyli shortowaniu, więc tym bardziej doceniam to, co robicie, ale niestety nawet_bankier_kasuje_nie_tylko_komentarze, ale również_zielone_łapki.
    Chyba komuś bardzo zależy naakcjach ICE!!!
  • Re: Ortex za czwartek Autor: ~Faith [31.60.241.*]
    Dobra robota dziewczynki, a co do komercjalizacji czas pokaze, jak pozostalych dwóch graczy wyłozy gorówke to sie jeszcze zdziwia grajacy na spadki, mniemam ze tez maja swiadomosc ze w Medinice audyt przeprowadza potebcjalny kupiec
  • Re: Ortex za czwartek Autor: ~Ice [37.109.164.*]
    Audyt produktu, kilku innych jeszcze projektów czy też całej firmy, oto jest pytanie
    Dziewczyny powiedziały, że jak po 285 to jako klub się możemy zastanowić.
    Monika mnie poprawiła-żadne 285+,niech Pan Gracz się z nimi użera,zacznie od 2000,a skończy na 1000.,ot i to cały świąteczny przekaz. WESOŁYCH ŚWIĄT.
  • Przepraszam ciebie Boże,ale chcą okraść akcjonariuszy w Święta. Autor: ~Wikary [151.245.116.*]
    J.w.
[x]
MEDINICE -2,05% 71,50 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.