Zero to raczej każdy akcjonariusz modivo który nie potrafił uciąć straty na minus 20 i czeka od 240 200 180 że teraz odbije 100 150proc żeby być na zero gdzie w tym czasie w20 w górę o 20proc. Ty siedzisz na forum xtb gdzie nie masz akcji od miesięcy i śmiejesz się z ludzi co zarobili 40 50% w 4 miesiące i w perspektywie mają spektakularny wynik za 1. KW i ciągły rozwój spółki i poprawę wyników tu 1. Kwartał będzie słaby a spółka zarządzana przez odklejencow którym już nic nie wychodzi
Tu w środę się ze mnie śmiałeś że pociąg odjechał ja napisałem w momencie jak skończyłem 9. Skuteczne kółko że może lepiej
Sprzedać i odkupić w czwartek za 90 i byś był 5zl na każdej akcji do przodu plus 1,6 już na plus na tą chwilę a jesteś 3.5zl w 2 dni na minus to wole być takim zerem. W tym czasie pisałem też co robię na Dino 4proc na xtb 40proc na cdprojekt 5proc wszystko udokumentowane w czasie rzeczywistym postami
Ja piszę o swoich decyzjach tu i na innych spółkach w momencie podejmowania decyzji nie po czasie a wy co robicie ? Płacz pretensje do zarządu do knf zaraz short squeeze giełda bananowa a jedyne pretensje powinniście mieć do siebie za decyzję o zakupie tego gniota na long na górce to raz a dwa trzymanie akcji przez rok zamiast w porę zrealizować stratę. Ja pisałem jak wchodzę po 108 licząc na odbicie pisałem jak wychodzę ze stratą po 90 i pisałem jak robiłem później 9 kółek i teraz 10. I będę pisał jak wyjdę 93 i jak wejdę w następne po 86 i jak kupię na long w okolicach 70 za 2miesiace