• A skąd niby miałaby być sprzedaż? Autor: ~Jeep [167.99.201.*]
    A skąd ma niby być zainteresowanie? Spółka straciła moim zdaniem całkiem twarz i charakter. Prezes prawnik widocznie pozwolił devom na rozciągnięcie procesu nie potrafi wyegzekwować kolejnej produkcji bo żeby zarobić na stracie niezwyciężonego powinni robić ja już a nic o tym nie mówią nie działają nic z niezwyciężonym od miesięcy nie było aktualizacji położyli ten temat i maj nadzieję że wydawca za nich zrobi pracę coraz większymi zniżkami stawiają wszystko na jedną kartę która wygląda coraz gorzej jest bardzo źle komunikowana w różnych źródłach inaczej i szczerze to wygląda mnie jakby pan szafraniec nie rozumiał rynku podobnie z innymi informacjami dotyczącymi spółki uznaje że nie udało się panu prawnikowi bo jednak biznes na gry jest dla dużych i twardych graczy
  • Re: A skąd niby miałaby być sprzedaż? Autor: ~Pape [216.238.109.*]
    Ja sądzę że ta spółka nie ma zwyczjanie żadnej przyszłości kilku pracowników i prezes będą się tuta kisić w maśle i tyle opowiadali o planie i nie widać jego skutków z tego co widzę nie ma gier na zakładkę i dynamicznej produkcji nie ma według mnie żadnej szansy żeby się im udało w końcu niezwyciężony zejdzie do -90% i czuję że to już w 2027
[x]
STARWARD -2,44% 8,00 2026-05-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.