Animatorek zrozpaczony. Tyle duszenia kursu i jazdy góra dół. Opłacona kolorowa pakamera gumiaków, wraz z bankietem i wszystko w kanał. NIE CHCĄ ODDAĆ AKCJI PRZED FINAŁEM. Jakie to dziwne hihi. Polska już zapłaciła koszty procesowe odwołania, wkracza egzekucja!!!! Do 22 kwietnia Tannenberg!!! CZAS się skończył !!!! Strona Polska musi zareagować na zaistniałą sytuację. Wyniki rdzeni wszystkich mogą zaskoczyć. Oczywiście pozytywnie!!! Zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocy
Czemu kolorowa pakamera taka zdenerwowana. Święta idą będziecie żłopać bebeluche do oporu. Ile się w gumiaku zmieści. Pistacjowy wam nie pożałuje. Akcje pooglądajcie sobie w arkuszu.
Nie chce mi się wypowiadać na temat twoich ustawek i wpisach o białych koniach itd. Generalnie jeśli myślisz, że większość się nabiera na wasz teatrzyk z kukułkami Andrzej fund1 czy Piotr 85 to jesteś w błędzie. Czas się wam skończył. Pierwsze pieniądze na koncie Grx i 22 kwietnia prezentacją Bena. To już koniec Andrzej.
W pełni rozumiem dlaczego nie jesteś w stanie zrozumieć roli BNP nominees w tej całej układance. W ogóle mnie to nie dziwi skoro moje prowzrostowe posty odbierasz jako "próby wyrwania akcji". Każda logicznie myśląca osoba rozumie że przygotowanie akcjonariatu na opcje zarówno optymistyczną (biały koń) jak i pesymistyczną (zasłona dymna) to utrudnianie spółdzielni grania na emocjach i wyrywania akcji, no ale żeby to zrozumieć to trzeba umieć logicznie myśleć. Ty po kilku latach tutaj dalej twierdzisz że 60% w bnp nominees to własność bnp i że muszą raportować zmiany... to mówi samo za siebie
Czy ja coś napisałem o BNP nominees? Kim ty jesteś, że masz przygotowywać akcjonariat? Daj sobie spokój. Już macie pozamiatane, ale pisz sobie ile chcesz nikt Ci nie zabroni
No w tym konkretnym poście nie, ale bardzo często wypisywałeś że bnp musi raportować i że akcje są własnością BNP...
Kim ja jestem ? Wieloletnim akcjonariuszem czytającym każdy raport i rozumiejącym sytuacje spółki, a ty kim jesteś żeby oskarżać mnie o bycie najemnikiem spółdzielni wbrew wszelkiej logice ??
Dziwnym trafem farmazonowi piotrowi85 przytakiwałeś jak wypisywał swoje pierdoły o th pod przelew odszodowania czy o tajnych mailach z londynu, teraz pytanie czy jesteś tak naiwny, czy odgrywasz swoją role ??