Widzę że bystrzaków tu nie brakuje:)
Kupujesz akcje by stracić?
Problem jest taki ze nakupili po taniości, sprzedajecie sie za pare % albo ze stratą :) nie rozumiem tego.... taka spolka trafia sie raz w roku z takim potencjalem... a wy wywalacie bo % zysku :)
Nie no super, bystrzaku, piszesz do strony podażowej żeby nie sprzedawała, będąc stroną popytową, więc albo jesteś uczciwy, albo naiwny, uczciwi na giełdzie się wypinają czytaj podnoszą z ziemi grosze, a więc zostaje ostatnia opcja
Ja w przeciwieństwie do większości nie pisze sprzedawać, sprzedawać a samemu skupować. Piszę od co najmniej grudnia żeby trzymać i zapomnieć na rok co najmniej. Większość akcji kupiłem poniżej 1 zł. Po ostatnich zakupach mam średnią 1,1, nie pisze do żadnej strony. Każdy robi co uważa !
Około 2 mln sztuk FF, gdyby coś zaiskrzyło to mamy petardę, na razie na stronie trustbtc.pl przedstawiająca biznes polegający na inwestowaniu w akcje spółki która inwestuje w bitcoina 60% a także inne aktywa a która powstała w tym tygodniu piszą również że będzie walne 23 kwietnia i będzie zmiana działalności i zmiana nazwy na inną także dziwny jest ten świat.
W dniu 13 marca 2026 r. - Zgłoszenie żądania uprawnionego akcjonariusza Centurion Finance ASI S.A. zwołania Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia TrustBTC S.A. i umieszczenia określonych spraw w porządku obrad: - Podjęcie uchwał w sprawie zmian w składzie Rady Nadzorczej Spółki - Podjęcie uchwały w sprawie zmiany Statutu Spółki w zakresie zmiany nazwy Spółki, zmiany siedziby Spółki oraz zmiany przedmiotu działalności Spółki Zarząd TrustBTC S.A. w dniu 27.03.2026 r. poinformował o zwołaniu Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia na dzień 23 kwietnia 2026 r. Warto zaznaczyć, że Centurion w dniu 02.04.2026 r. poinformował o zwiększeniu zaangażowania w TrustBTC S.A., do 523 333 akcji, 10,05 % udziału w kapitale zakładowym.
TrustBTC S.A.. z siedzibą w Warszawie ma zmienić nazwę na Quantum Technologies S.A, a siedzibą Spółki mają być Katowice (może w siedzibie Centurion Finance ASI S.A.?).
I moje 110 000. 47 % :) jak poczekacie z ceną do końca kwietnia to podwoję stan posiadania lub przekroczę próg 5 % taka okazja nie zdarza się często :)
Odejmij 100k i będzie się u ciebie zgadało ładnie naganiasz na kupno kto cie tego nauczył pewnie polityczny on terz ma 10k a wielkoformatowa tez odjać 100k .
Przepraszam za omyłkę pisarską, oczywiście chodzi o rok 2025. Poniżej poprawny rok Na dzień 16.12.2025 r. Dawid Sukacz posiadał 131 607 akcji , czyli 2.53 % udział w kapitale zakładowym
jak napiszę 2-5-10-100 to najlepiej tego samego dnia zamykamy kurs na 2 zł, kolejnego 5 zł, na 3 dzień 10 a czwartego dnia 100 zł akcja :)
i to w momencie jak ty się jeszcze zapakujesz :)))))
przecież piszę o średnim i długim terminie, o roku jak nie dłużej, o zmianie trendu na BTC wrzesień/październik.
pisze o cierpliwości i czasie...
jak pisałem pierwszy raz o tych cenach to ty wywalałeś po 87 groszy wprost do mojego portfela. teraz stoimy 1,35-1,4... za miesiąc będziemy znacznie wyżej, o 2 pewnie już nikt nie będzie pamiętał :))))
czego tu nie rozumiesz?
4 m-ce i skok o 60 % - miesięcznie 15% średnio. rozumiem że zarabiasz więcej :)))
a wiem, nie masz cierpliwości i tylko DT i przewalanie akcji... gratuluję:)