On loan% of FF 0,88%(początek tygodnia było 1,05%) On loan Value 2,95m PLN On loan DTC 0,46 days Shares On loan 50,8k Cost to borrow 12,99%(chyba jak oddają to % maleje ) Short Score 32,11/100(nawet nie wiem co to znaczy-później) W weekend opiszę z grubsza jesień i co wtedy się działo-Pan Goru będzie mógł sobie porównać daty z Espi ,pertrakcjami z PZU i nagle pojawiającymi się nowymi twarzami na forum .Jutro za dzisiaj. Moja uwaga-odkupują teraz,bo nie liczą na wiele taniej. Miłego.
Też mi się wydaje, że to nie potrwa długo. Dziś nawet nie przeciwdziałali odbiciu pod koniec sesji. Poza tym liczy się ostateczny rezultat po komercjalizacji do której zostały tygodnie. Co będzie w międzyczasie nie ma wielkiego znaczenia.
Tak samo to oni mogli zebrać kilka akcji na koniec. Musimy zrozumieć, ze oni często działają wbrew logice,a grają na dwa fronty,bo short zawsze się ubezpiecza longiem.W poniedziałek ta mała pompa,to mogłyby akcje które kupili np. po 45.Algorytm wyliczy i jadą. Oni te akcje codziennie pożyczają, oddają, kupują, sprzedają.
Dokładnie, to czy teraz jest 55 czy 65 nie ma znaczenie może poza chetnymi na zwiekszenie pozycji. Dla tych ktoży czekaja na komercjalizacje znaczenie ma tylko cena za CC a co za tym idzie AC i puźniejszych projektów. Życze wszystkim doczekania